TruckStop Radio

    dinsdag 2 juli 2024

    ETS2: Uitgave Scania S BEV

    We zijn verheugd aan te kondigen dat Scania Trucks zich aansluit bij onze elektrische line-up in Euro Truck Simulator 2 met de Scania 40 S en 45 S Battery Electric Vehicle, die nu beschikbaar zijn om te rijden via de Quick Jobs-sectie in het spel. Klaar voor wat nieuwe energie? Laten we eens kijken naar deze nieuwe toevoeging!



    De Scania 40 S en 45 S in ETS2 zijn gebaseerd op de Scania S-serie met een 4x2 chassis en zijn uitgerust met een zesversnellingsbak gecombineerd met drie elektromotoren, die een continu vermogen van 400/450 kW (540/610 pk) bieden. Met een batterijcapaciteit van 624 kWh kunnen deze trucks een afstand van maximaal 520 km afleggen op een enkele reis, afhankelijk van het bruto gewicht van de aanhanger.


    Het interieur heeft verschillende specifieke veranderingen voor de elektrische variant. BEV-specifieke meters worden geïntroduceerd, samen met een vernieuwd interieur dat Blind Spot Indicators in de A-stijlen, een elektronische parkeerrem en enkele kleinere wijzigingen aan het dashboard van de bestuurder omvat.


    We zijn ook blij te kunnen melden dat ons team een speciale lak voor de Scania S BEV heeft nagemaakt. Bestuurders kunnen genieten van het rijden en het afleveren van ladingen met de 'Take Charge' livery, die een 'Glacier White' en blauwe gradient heeft met de teksten '100% Electric' en 'Take Charge.'


    We hopen dat je geniet van deze speciale en unieke toevoeging aan de elektrische truck line-up in Euro Truck Simulator 2! We kijken uit naar de feedback van onze community over de stilte, acceleratie, gedrag en soepelheid en hopen dat je geniet van de nieuwe energie in het spel.

    Zoals eerder besproken, brengt de overgang naar elektrische voertuigen unieke uitdagingen met zich mee in ons virtuele rijk. Terwijl ons team hard blijft werken om de infrastructuur voor elektrische voertuigen te ondersteunen, kunnen tankstations die oorspronkelijk zijn ontworpen voor traditionele brandstofvoertuigen niet eenvoudig worden omgebouwd tot elektrische laadstations zonder grote aanpassingen.


    Momenteel bevinden we ons in een experimentele fase met onze eerste stappen richting elektrificatie in het spel. Daarom zullen de Scania 40 S en 45 S BEV, samen met enkele andere elektrische trucks die voor de toekomst zijn gepland, worden geïntroduceerd in een speciale modus en alleen toegankelijk zijn via de Quick Jobs-sectie met leveringslengtes beperkt tot 350 km. In het geval dat je zonder stroom komt te zitten onderweg, hebben we een noodlaaddienst geïmplementeerd die je voor een vergoeding kan helpen. Onze voorzichtige aanpak zorgt voor een soepele ervaring terwijl we geleidelijk elektrische voertuigen integreren in onze virtuele wereld.


    Deze update zal de in-game economie niet resetten, dus het kan even duren voordat een snelle klus met de nieuwe elektrische Scania in je spel verschijnt. Heb geduld en laat wat in-game tijd verstrijken als je niet meteen een snelle klus met deze nieuwe truck ziet.


    We hopen dat je geniet van het rijden met de Scania S BEV in Euro Truck Simulator 2! Deel zeker je foto's van je eerste reis met ons en Scania Trucks op X/Twitter, Instagram en Facebook. Tot de volgende keer, blijf trucken.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten