TruckStop Radio

    woensdag 24 juli 2024

    1.51 Update: Texas Vegetatie-update

    We hebben het eerste nieuws voor onze #BestCommunityEver van de aankomende 1.51 update! Naar aanleiding van jullie feedback hebben we besloten om de vegetatie in onze Texas-kaartuitbreiding bij te werken om de werkelijkheid beter weer te geven. Dus laten we eens kijken wat er zal veranderen in de 1.51 update voor American Truck Simulator!



    We streven ernaar de wensen van onze community te weerspiegelen en naar hun feedback te luisteren. Daarom hebben onze kaartontwerpers, in samenwerking met onze vegetatieafdeling, de oudere dennen vervangen door nauwkeurigere loblolly-dennen, die in dit gebied inheems zijn.


    De loblolly-dennen werden oorspronkelijk gemaakt voor de Arkansas DLC, maar groeien ook van nature in Texas. Om de realiteit te verbeteren en een soepelere overgang te garanderen bij het rijden tussen deze staten, zullen vrachtwagenchauffeurs nu een overvloed aan deze bomen tegenkomen in het hele oostelijke deel van Texas - langs wegen, in bossen en in steden.


    Deze dennen kunnen hoogtes bereiken tot wel 125 voet, met stammen die tot 4 voet in diameter meten. Ze hebben een dichte, afgeronde kroon van donkerblauw-groen loof.


    We hopen dat je de aandacht voor detail van onze teams zult waarderen, teruggaand naar eerder uitgebrachte kaartuitbreidingen en deze bijwerkend op basis van jullie feedback om eventuele onvolkomenheden te corrigeren. Tot deze update wordt uitgebracht, zorg ervoor dat je ons volgt op X, Facebook, Instagram en YouTube om al het laatste ATS-nieuws te ontvangen. We zien je op de virtuele wegen!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten