TruckStop Radio

    donderdag 11 juli 2024

    Arkansas - Kunst van Arkansas

    In deze blog bieden we onze #BestCommunityEver opnieuw een kijkje in onze aankomende Arkansas map-uitbreiding voor American Truck Simulator. Deze keer willen we je enkele prachtige kunstwerken van de Natural State laten zien die je tijdens je leveringen zult tegenkomen, zoals enkele mooie muurschilderingen en straatkunst die geïnspireerd zijn op hun echte tegenhangers.



    Fort Smith, de derde meest bevolkte stad in Arkansas, herbergt vele muurschilderingen. Truckers die onze game navigeren, zullen daar een muurschildering tegenkomen van een Native American vrouw die met haar boog schiet. Een ander opmerkelijk kunstwerk langs US-64 toont een stripstijl reusachtige banaan gericht op een ruiter tegen een donkerrode achtergrond. En we konden de schilderingen op de Fort Smith silo's, die 100 voet de lucht in torenen, niet weglaten. In de echte wereld tonen ze drie lokale bewoners, die we hebben omgevormd tot onze asset makers.


    Magnolia, de hoofdplaats van Columbia County, biedt veel kleurrijke straatkunst geschilderd op de zijkanten van gebouwen in het centrum. Deze beelden verschillende delen van de geschiedenis van de stad en het graafschap af. Als je jezelf in de noordoostelijke hoek van Arkansas bevindt, bezoek dan Jonesboro, waar je in ATS de kleurrijke leeuwenschildering kunt bewonderen. Deze toont drie grijze leeuwenkoppen met een levendige achtergrond.


    Hot Springs, beroemd om zijn thermale bronnen en spa's, zal ook een muurschildering hebben ter ere van de eerste bewoners van het gebied, de Quapaw-stam. Dit stuk toont twee Quapaw-stamleden met een gele achtergrond en is te vinden niet ver van het beroemde Arlington Hotel. Ondertussen, in de hoofdstad van Arkansas, Little Rock, kunnen truckers een schattig kunstwerk van twee knuffelende vossen te midden van een bladerige omgeving tegenkomen.


    Bij aankomst in DeQueen, houd een oogje in het zeil voor hun artistieke welkomstbord dat je zeker thuis zal laten voelen! En als je langs US-64 rijdt, kun je een prachtig gedecoreerde muur vlak naast de weg tegenkomen.


    We geloven dat je deze blik op de kunst van Arkansas zult waarderen, die nog in ontwikkeling is. Als je enthousiast bent over de Arkansas DLC, voeg deze dan toe aan je Steam-verlanglijst! Blijf op de hoogte van meer updates over de ontwikkeling van de Natural State en ander ATS-gerelateerd nieuws door ons te volgen op Twitter, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube. Tot die tijd, zien we je op de weg.


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten