TruckStop Radio

    dinsdag 9 juli 2024

    Missouri - Rolla

    Welkom in Rolla, Missouri, een bruisende stad waar geschiedenis, innovatie en natuurlijke schoonheid samenkomen. Vandaag zijn we blij om meer over dit gebied met jullie te delen, een plek die chauffeurs kunnen bezoeken tijdens hun reis in onze aankomende Missouri DLC voor American Truck Simulator.



    Rolla is een centrum van innovatie en onderwijs, en de thuisbasis van studenten uit de staten en daarbuiten. Dit wordt versterkt door de gerenommeerde Missouri University of Science and Technology, een van de toonaangevende technische universiteiten in de VS, bekend om zijn programma's in engineering, wetenschap en technologie. Chauffeurs die in Rolla leveren, kunnen zelfs door enkele gebieden rond de universiteit rijden, die ons kaartteam in deze DLC heeft nagebouwd.


    Gelegen in de Ozarks, een regio bekend om zijn prachtige landschappen en natuurgebieden, heeft Rolla veel te bieden voor zowel bezoekers als bewoners. Van de natuur tot bezienswaardigheden zoals een minimalistische versie van Stonehenge, we moedigen vrachtwagenchauffeurs aan om de tijd te nemen om alles te bekijken! Een weg die chauffeurs niet mogen missen is de Historic Route 66, waarlangs Rolla ligt. Je zult zeker verwijzingen naar deze beroemde snelweg in de omgeving vinden.


    Op zoek naar werk? Je vindt de gebruikelijke stedelijke industrieën om naar te leveren, waaronder supermarkten, magazijnen en zelfs een zware machinerie service site. Je vindt ook twee unieke depots in de buurt van de stad, een steengroeve en een houtkaplocatie, beide op maat gemaakt. We zijn ervan overtuigd dat je zult genieten van deze grote en kleine industrieën.


    We hopen dat je genoten hebt van deze blik op Rolla, en we kijken ernaar uit om in de toekomst meer steden, industrieën en meer van onze aankomende Missouri DLC te laten zien. Als je leuk vindt wat je ziet, voeg Missouri dan toe aan je Steam-wenslijst en bedankt voor je voortdurende steun! Tot de volgende keer, blijf trucken.


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten