TruckStop Radio

    donderdag 1 augustus 2024

    Griekenland - Wegennet: Snelwegen & Knooppunten

    Laten we de weg op gaan en de snelwegen en binnenwegen van Griekenland verkennen! In deze blog zijn we verheugd om het ingewikkelde wegennet te tonen waar we aan hebben gewerkt voor de aankomende Griekenland kaartuitbreiding in Euro Truck Simulator 2.



    Truckers kunnen Griekenland binnenkomen via zes verschillende grensovergangen. We hebben je al drie van deze overgangen laten zien in deze blog. Na aankomst in het land kunnen spelers in alle richtingen reizen dankzij de vele snelwegen die we voor deze kaartuitbreiding hebben nagebouwd - de A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, en A8 - die je naar vrijwel elke bestemming brengen en ook veel interessante en zorgvuldig gemaakte knooppunten bevatten.


    Een belangrijk vervoersknooppunt zal de veerboot van Igoumenítsa zijn, die fungeert als een vitaal toegangspunt aan de westkust van Griekenland en het land verbindt met Italië. Vanaf daar wachten drie grote Europese wegen op de chauffeurs en leiden hen door de rest van het land.


    De E55 begint helemaal in het noorden van Zweden en loopt door tot het zuiden van het schiereiland Peloponnesos. De E90 verbindt Portugal met Turkije en doorkruist Griekenland van west naar de Turkse grens via Thessaloniki en vervolgens langs de kustlijn. De E92 verbindt de westkust van Griekenland met de oostkust en gaat door veel steden, waaronder Trikala.


    Hopelijk hebben we je wat enthousiaster kunnen maken over deze aankomende kaartuitbreiding. Als je enthousiast bent over wat je hier hebt gezien, voeg Griekenland dan toe aan je Steam-verlanglijst, want dat ondersteunt ons echt en onze toekomstige releases. Vergeet niet op de hoogte te blijven van meer updates over de ontwikkeling van deze DLC en ander ETS2-gerelateerd nieuws door ons te volgen op X, Facebook, Instagram, TikTok, en YouTube. Tot de volgende keer, blijf trucken.


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten