TruckStop Radio

    woensdag 21 augustus 2024

    Arkansas - GROOT in Arkansas

    Special Transport komt naar Arkansas! Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan om deze kolossale ladingen te vervoeren op geselecteerde wegen door de Natural State? Laten we eens kijken op welke wegen je deze ladingen zult afleveren.



    Het rijden met deze enorme vrachten is geen gemakkelijke taak, en alleen de meest ervaren truckers zullen het aandurven om deze uitdaging aan te gaan! We hebben enkele wegen in Arkansas speciaal voorbereid om te voldoen aan de eisen die dergelijke speciale transportklussen vereisen. Maar het zal nog steeds een grote uitdaging zijn voor iedereen om ze af te leveren, zelfs met de hulp van professioneel getrainde begeleidingsvoertuigen die je, zoals altijd, zullen assisteren.


    Dus, je leest nog steeds mee en denkt dat je hebt wat nodig is om deze buitenmaatse vrachten te transporteren? Laten we dan eens kijken in welke steden je deze speciale transportklussen zult vinden en waar je ze moet afleveren. Eigenaren van de Special Transport DLC zullen contracten vinden tussen de volgende steden:

    Little Rock naar El Dorado
    Little Rock naar Texarkana
    Jonesboro naar Hot Springs


    We kijken ernaar uit om over de wegen van de Natural State te cruisen met deze speciale ladingen op onze trailer, en we hopen dat jij dat ook doet! Je kunt de Special Transport DLC nu op Steam krijgen als je deze nog niet hebt.

    Zorg ervoor dat je de Arkansas DLC toevoegt aan je Steam-verlanglijst en volg ons op sociale media (X, Instagram, Facebook en TikTok) om op de hoogte te blijven wanneer deze kaartuitbreiding beschikbaar is. We kunnen niet wachten tot je de nieuwe kaartuitbreiding in handen hebt en zelf kunt zien wat deze te bieden heeft!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten