TruckStop Radio

    maandag 26 augustus 2024

    Arkansas - Verborgen Pareltjes + Nieuwe Ladingen om te Vervoeren

    Ga met ons mee op een reis om enkele van de verborgen pareltjes en nieuwe ladingen van Arkansas te ontdekken, onze aankomende kaartuitbreiding voor American Truck Simulator. In de blog van vandaag geven we je een voorproefje van enkele prachtige locaties in de Natural State, die niet zo gemakkelijk te vinden zullen zijn, evenals enkele gloednieuwe ladingen die je daar kunt vervoeren!



    Chauffeurs zullen Arkansas echt van binnen en van buiten moeten verkennen om deze geweldige pareltjes te ontdekken, aangezien ze zich bevinden op niet-gemarkeerde wegen die niet zichtbaar zijn op de kaart totdat je ze vindt! We willen niet alle plezier van het verkennen voor je bederven, dus we zullen je niet vertellen waar je moet zoeken, maar alleen een voorproefje geven zodat je weet wat er verborgen ligt in deze aankomende kaartuitbreiding.


    We hopen dat je enthousiast bent om diep in de kaart te duiken en deze schoonheden met eigen ogen te zien zodra de Arkansas DLC wordt uitgebracht! En dat is niet alles. Met de release van deze kaartuitbreiding introduceren we ook enkele nieuwe ladingen die truckers daar kunnen vervoeren. We hebben ervoor gekozen om deze soorten lading toe te voegen om deze kaartuitbreiding realistischer en meeslepender te maken, geïnspireerd door de echte wereld.


    In El Dorado bijvoorbeeld bevindt zich de enige broomcontainerfabriek in Noord-Amerika. Aangezien broom een grote rol speelt in de industrie van Arkansas, zullen truckers deze containers in het spel daar kunnen vervoeren. Spelers zullen ook andere nieuwe ladingen tegenkomen, zoals SUV's, grijpbakken, mobiele luchtcompressoren, verpakt hout, terreinheftrucks en een houtversnipperaar, die ook van pas zal komen voor de enorme houtindustrie van de Natural State.


    We geloven dat je al uitkijkt naar het verkennen van de verborgen pareltjes van Arkansas en het vervoeren van nieuwe ladingen. Totdat deze kaartuitbreiding wordt uitgebracht, zorg ervoor dat je de Arkansas DLC toevoegt aan je Steam-verlanglijst! Vergeet niet op de hoogte te blijven van meer updates over de ontwikkeling van deze DLC en ander ATS-gerelateerd nieuws door ons te volgen op Twitter, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube. Rijd veilig!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten