TruckStop Radio

    zaterdag 31 augustus 2024

    SCS On the Road: Schmitz Cargobull S.KO COOL Rondleiding

    We hebben samengewerkt met Schmitz Cargobull om hun beroemde trailers naar Euro Truck Simulator 2 te brengen als een trailer pack DLC, en nu nodigen we je uit voor een exclusieve rondleiding langs een van hun bekende modellen, de Schmitz Cargobull S.KO COOL!



    In de SCS On The Road-aflevering van vandaag interviewde Oscar Carsten Krieger, productmanager bij Schmitz Cargobull, waar hij sinds 1991 werkt. Carsten liet ons kennismaken met hun beroemde koeltrailer S.KO COOL, die wordt gebruikt voor het transport van verse en bevroren goederen, zoals fruit, groenten, vlees en zelfs farmaceutische producten.

    We willen Carsten bedanken voor zijn tijd en expertise bij het laten zien van deze trailer, evenals het hele team van Schmitz Cargobull voor hun samenwerking om deze kunstwerken naar Euro Truck Simulator 2 te brengen! Zonder verder oponthoud, laten we de aflevering bekijken.


    Vergeet niet dat je deze trailer, samen met veel andere trailers en cabineaccessoires, nu kunt krijgen als onderdeel van de Schmitz Cargobull Trailer Pack DLC op Steam! Vergeet niet ons te volgen op onze sociale media (X, Facebook, Instagram en YouTube) zodat je geen enkele aflevering van SCS On The Road en ander Euro Truck Simulator 2-nieuws mist.


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten