TruckStop Radio

    dinsdag 13 augustus 2024

    Euro Truck Simulator 2 - 1.51 Update Open Beta

    Vandaag delen we met plezier dat de 1.51 Open Beta-branch voor Euro Truck Simulator 2 nu beschikbaar is om te proberen en te testen. Als je van plan bent deel te nemen aan deze Open Beta, vragen we je om ons te helpen door eventuele bugs die je tegenkomt in de juiste sectie(s) van onze officiële forums te rapporteren.



    Jouw feedback en rapporten zijn ontzettend waardevol voor ons team, en we danken je bij voorbaat voor de tijd die je neemt om ons te helpen. Laten we dus zonder verder oponthoud eens kijken wat de 1.51 Open Beta te bieden heeft.

    Nieuw Titel Scherm


    Een van de eerste en meest opvallende veranderingen die je zult tegenkomen in deze update is een complete herontwerp van ons titel scherm. In overeenstemming met onze recente herziening van de gebruikersinterface wilden we een ontwerp dat gemakkelijk te navigeren en te begrijpen is voor alle spelers.


    Ten eerste, een van de belangrijkste verschillen die je zult opmerken op het nieuwe titel scherm is de focus op een vrachtwagen in het midden van het scherm. Aan de linkerkant vind je het menu dat gemakkelijke toegang biedt tot de belangrijkste functies van het spel, zoals Opties en andere sub-menu's zoals de DLC (voorheen DLC Browser) en de Mod Manager, die het aantal actieve MODs naast zich zal weergeven als je er een geïnstalleerd hebt.

    Om toegang te krijgen tot je Profielmanager, klik je eenvoudigweg op je profielwidget die zich rechtsboven op het menuscherm bevindt.


    Functioneel hebben we ook de navigatie comfortabeler gemaakt met een gamepad of een stuurwiel, waardoor je minder tijd kwijt bent aan het bereiken van een toetsenbord vanaf het moment dat je ETS2 of ATS start. Dit ontwerp laat ons ook ruimte om aanpassingen en wijzigingen te maken waar nodig, evenals om toevoegingen in de toekomst te maken.

    We willen de gemeenschap bedanken voor hun feedback op de eerste iteratie van dit titel scherm, die in een recente blog werd getoond. We kijken ernaar uit om je opmerkingen over deze versie te horen tijdens de 1.51 Open Beta.

    Duitsland Herziening - Bremen, Kassel, Osnabrück en Magdeburg


    Als onderdeel van ons lopende Duitsland herzieningsproject, zijn we verheugd om aan te kondigen dat de steden Bremen, Kassel, Osnabrück en Magdeburg volledig zijn herzien en gratis zijn opgenomen in de 1.51 update voor Euro Truck Simulator 2.


    Spelers die deze gebieden bekijken, kunnen verwachten om te reizen over nieuwe en verbeterde wegennetwerken, te leveren aan nauwkeurig weergegeven industrieën in de omgeving, bezienswaardigheden te ontdekken en meer! Elk van deze gebieden is volledig opnieuw opgebouwd vanaf nul, met gebruikmaking van nieuwe kaarttechnieken en technologie.

    Ben je benieuwd naar meer details over elke stad en hun update? Je kunt alle veranderingen in deze steden lezen in onze individuele blogposts die je hier kunt vinden!


    We hopen dat je opnieuw geniet van het ontdekken van deze steden! Er is genoeg te verkennen en we zouden graag je feedback, je screenshots en meer willen horen. Deel ze met ons op onze officiële SCS Software forums of op onze sociale media-kanalen!

    Aangepaste Stadsintro's voor Italia en Beyond the Baltic Sea DLCs


    In deze update hebben we alle in-game intro's voor elke stad in de Italia en Beyond the Baltic Sea DLC's met een eigen garage iets aangepast. Met zeventien steden in de Italia DLC en vierentwintig in de Beyond the Baltic Sea DLC, hebben in totaal 41 steden nieuwe of bijgewerkte aangepaste stadsintro's ontvangen!


    Verbeteringen in Opties QoL


    De belangrijkste verandering is de toevoeging van een zoekbalk voor eenvoudigere navigatie door alle instellingscategorieën. Wanneer een zoekopdracht wordt uitgevoerd, worden overeenkomsten weergegeven in de huidige instellingcategorie, en secties waar de zoekterm ook verschijnt, worden gemarkeerd.


    We hebben ook de bestaande opties in de instellingen opnieuw georganiseerd voor betere duidelijkheid. Deze opties zijn nu onderverdeeld in subcategorieën binnen elke sectie. Bovendien zijn twee nieuwe categorieën, "Interface" en "Toegankelijkheid", toegevoegd aan het onderste menu voor betere verdeling.


    We hebben ook enkele wijzigingen geïntroduceerd die het gemakkelijker maken om het Bureaubladachtergrond in ETS2 en ATS te wijzigen. Je kunt je menuachtergrond nu direct wijzigen via een snelkoppeling in het hoofdmenu, of je kunt dezelfde optie openen via het gedeelte 'interface' in je instellingen.


    Maar dat is nog niet alles! We hebben nu ook mogelijk gemaakt om je achtergronden te bekijken voordat je ze wijzigt. Klik gewoon op de achtergrond van je keuze via de carrousel en je krijgt een korte preview te zien van hoe het eruit zou zien, voordat je je selectie bevestigt.


    Spelers worden ook op de hoogte gebracht via een kleine widget in het hoofdmenu als ze een nieuwe bureaubladachtergrondoptie hebben ontvangen als onderdeel van een beloning voor een evenement of update. Door hierop te klikken, word je ook doorverwezen naar de nieuwe instellingen die in deze update zijn geïmplementeerd.

    Changelog


    Kaart


    • Duitsland herzieningsproject - Bremen, Kassel, Osnabrück en Magdeburg

    Gameplay


    • Aangepaste stadsintro's voor Italia en Beyond the Baltic Sea DLC's

    Voertuigen


    • Elite Rider velgontwerp toegevoegd aan het basisspel als trailer velgoptie

    UI


    • Nieuw Titel Scherm
    • Zoekbalk toegevoegd aan het instellingenmenu
    • Toegankelijkheid en Interface categorieën toegevoegd aan het instellingenmenu
    • Verbeterd wijzigen van bureaubladachtergrond




    Geniet van alle nieuwe toevoegingen, maar onthoud: het is slechts een open beta, geen stabiele publieke versie - dus je kunt bugs, instabiliteit of crashes tegenkomen. Het is helemaal oké als je wilt wachten op de definitieve release. Maar als je geïnteresseerd bent om ons te helpen er sneller te komen, waarderen we al je feedback op ons forum en je bugrapporten in deze sectie.

    Bekijk onze modding-wiki voor meer informatie over mods voor het spel.

    Als je wilt deelnemen aan de open beta, kun je deze versie vinden in de public_beta branch op Steam. De manier om er toegang toe te krijgen is als volgt: Steam-client → BIBLIOTHEEK → rechtermuisklik op Euro Truck Simulator 2 → Eigenschappen → Beta's tabblad → public_beta → 1.51. Geen wachtwoord vereist. Soms moet je je Steam-client opnieuw starten om de juiste branchtitel daar te zien.


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten