TruckStop Radio

    vrijdag 16 augustus 2024

    Nordic Horizons: Rovaniemi

    Vandaag delen we met veel plezier onze eerste blogpost over een van de vele steden die in onze aankomende Nordic Horizons DLC voor Euro Truck Simulator 2 te vinden zullen zijn. Laten we de reis maken naar onze eerste bestemming in Noord-Finland!



    *Tervetuloa* in Rovaniemi, de hoofdstad van Lapland! Het best bekend als de officiële woonplaats van de Kerstman, trekt deze noordelijke stad bezoekers van over de hele wereld aan met zijn unieke mix van wildernis en moderne gemakken. Als een van de grotere steden in Finland is er genoeg te verkennen en te ontdekken als bezoekende vrachtwagenchauffeur.


    Chauffeurs die deze stad bezoeken, zullen waarschijnlijk via de E75 aankomen, die dwars door de stad loopt. Als je de stad vanuit het noordoosten nadert, ontdek je de kruising van twee majestueuze rivieren: de Ounasjoki en de Kemijoki. Geniet van het uitzicht terwijl je langs hen reist.


    In de stad vind je bezienswaardigheden zoals het Arktikum Science Centre en Museum, en natuurlijk het Santa Claus Village, dat het hele jaar door een op gezinnen gerichte kerstattractie is. Vrachtwagenchauffeurs kunnen natuurlijk genieten van het zien van deze en meer tijdens hun reizen door de stad!


    Wist je dat Rovaniemi de middernachtzon ervaart? Ook bekend als de nachtvrije nacht of pooldag, is de middernachtzon een natuurlijk fenomeen dat zich voordoet op locaties ten noorden van de poolcirkel. Simpel gezegd, de zon gaat nooit onder tussen de maanden juni en juli, omdat de aarde in een schuine as ten opzichte van de zon draait, en tijdens de zomer het noordpoolgebied naar de zon gericht is! Dit is ook in deze DLC nagebootst, zodat je het zelf virtueel kunt ervaren, waar je ook bent in de (echte) wereld.


    Chauffeurs zullen ook tal van mogelijkheden voor werkcontracten vinden in het zuiden van de stad, waar het industriegebied zich bevindt. We kijken ernaar uit om in de toekomst meer te delen over de unieke industrieën die in deze DLC te vinden zijn.


    We hopen dat je hebt genoten van het eerste (van vele) voorproefje van de steden die in de Nordic Horizons DLC voor Euro Truck Simulator 2 te zien zullen zijn. Als je enthousiast bent om in deze regio te gaan rijden, voeg het dan toe aan je Steam-wensenlijst. Tot de volgende keer, blijf rijden!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten