TruckStop Radio

    dinsdag 20 augustus 2024

    Griekenland - Grensovergangen #2

    Papieren, alstublieft! In de blog van vandaag willen we je enkele nieuwe previews laten zien van de grensovergangen die je tegenkomt op je weg in en uit Griekenland, onze aankomende mapuitbreiding voor Euro Truck Simulator 2. Klaar om de grens over te steken? Laten we gaan!



    In totaal kom je zes grensovergangen tegen, elk uniek in hun eigen vorm en grootte. Als je het eerste deel van deze blog, waarin de eerste drie overgangen worden getoond, nog niet hebt gezien, kun je die hier bekijken.


    Ipsala - Kipoi


    De grensovergang in İpsala is een belangrijke commerciële oversteek tussen Griekenland en Turkije en is de grootste grensovergang die je zult vinden in de Griekenland DLC. In werkelijkheid verwerkt deze grens dagelijks gemiddeld 400 vrachtwagens en beschikt over aparte rijstroken die het verkeer scheiden tussen vrachtwagens, auto's en bussen over de gehele lengte van de oversteek.


    Hoewel we onze spelers niet lang willen laten wachten in het verkeer bij het oversteken tussen landen, heeft ons team het oversteekgebied nauwkeurig nagebouwd, inclusief het wegennet en de structuren die zijn gebouwd om de drukste grensovergangen tussen deze twee landen te beheren.

    Bogorodica - Evzoni


    Gelegen aan de E75 Route verbindt de Bogorodica - Evzoni grensovergang Griekenland met Noord-Macedonië. Deze grensovergang bevat het grootste aantal rijstroken voor voertuigen om door te rijden in onze Griekenland DLC!


    Buiten de hoofdingang aan de Griekse kant vind je een speciale rijstrook voor vrachtwagens, wat helpt bij de doorstroming van het verkeer. Als je op een Special Transport route bent, zal dit ook de speciale grenscontroleovergang zijn om door te gaan!

    Kulata - Promachonas

    Beschouwd als een van de belangrijkste toegangspunten tussen Bulgarije en Griekenland, is deze grenscontroleovergang een populaire route voor zowel toeristen als commercieel verkeer. Reizigers die passeren, gaan over een brug die bestuurders over de rivier de Pirinska Bistritsa voert. Deze overgang (zoals alle getoonde overgangen in deze blog) is op maat gemaakt om perfect te lijken op zijn echte tegenhanger.


    We hopen dat je geniet van de details die zijn verwerkt in het creëren van deze belangrijke grensovergangspunten in onze aankomende Griekenland DLC voor Euro Truck Simulator 2. Als je het leuk vindt wat je ziet, overweeg dan om Griekenland toe te voegen aan je Steam-verlanglijst! Tot de volgende keer, blijf trucken.


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten