TruckStop Radio

    woensdag 28 augustus 2024

    Kässbohrer Trailer Pack DLC Werk in Uitvoering Update #2

    Kässbohrer komt naar Euro Truck Simulator 2, en vandaag zijn we blij om jullie een kleine update te geven over de voortgang van deze DLC. Als je de eerste blog over deze aankondiging nog niet hebt gelezen, kun je die hier bekijken.



    We zijn blij om te delen dat het Kässbohrer Trailer Pack zich in de laatste fase voor de release bevindt! Ons team heeft hard gewerkt om enkele onderdelen te verfijnen voordat we het ter goedkeuring verzenden. We denken dat het niet lang meer zal duren voordat je zelf met Kässbohrer kunt rijden.


    Als je dat nog niet hebt gedaan, volg dan zeker onze officiële Social Media-kanalen op X/Twitter, Facebook en Instagram om op de hoogte te worden gesteld wanneer de DLC wordt uitgebracht! Zoals je misschien weet, is IAA Transportation ook niet ver weg, dus het is mogelijk dat de release rond die tijd zal plaatsvinden.


    We willen onze oprechte waardering en dank uitspreken aan onze contacten en het geweldige team van Kässbohrer. Hun enthousiasme en toewijding aan dit project waren duidelijk zichtbaar toen ze zelfs een paar dagen ons nieuwe kantoor bezochten om te helpen met de creatie van deze DLC door extra details en vragen van ons team te beantwoorden. Hun inzet heeft ons enorm ondersteund, en we kunnen hen niet genoeg bedanken voor al hun tijd en moeite.


    We hopen dat je genoten hebt van deze kleine update, en we kijken ernaar uit om het Kässbohrer Trailer Pack DLC in de nabije toekomst uit te brengen. Laat ons weten met welke trailer je als eerste wilt rijden! Tot die tijd, blijf truckin'.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten