TruckStop Radio

    woensdag 14 augustus 2024

    Missouri: Joplin

    Vandaag gaan we naar Joplin en kijken we wat deze omgeving te bieden heeft voor chauffeurs die deze stad bezoeken in onze aankomende Missouri DLC voor American Truck Simulator. Laten we eens wat beter kijken, zullen we?



    Opgericht in 1873, heeft deze stad zeker veel geschiedenis! De ontdekking van zink- en loodertsen in de omgeving bracht voorspoed naar de stad, en sindsdien is ze blijven groeien. Toen de mijnindustrie in de jaren 1900 instortte, werden er andere unieke industrieën ontwikkeld, die ons team in deze DLC heeft vertegenwoordigd. Hierover zullen we in een toekomstige blog meer vertellen!


    Je zult niet alleen geschiedenis zien in Joplin, maar je kunt er ook op rijden! Cruise over de historische Route 66 terwijl deze zich door het hart van de stad slingert via Main Street in het centrum. Hier vind je ook het iconische Route 66 mural park, dat hulde brengt aan die nostalgische tijd met twee grote tegelmuurschilderingen: Cruisin' into Joplin en The American Ribbon. Vergeet niet een screenshot te maken van de klassieke rode sportwagen, net onder de muurschilderingen!


    In 2011 werd Joplin helaas getroffen door een grote en verwoestende natuurramp, die een groot deel van de stad verwoestte. Sindsdien heeft Joplin veel van de verloren gebouwen, huizen en wegen herbouwd en gerestaureerd. Vandaag de dag gaat dit restauratieproject nog steeds door, met een deel van de stad dat nog steeds in aanbouw is en wordt herbouwd. Delen van dit project zijn te zien in deze DLC.


    Er is nog genoeg te ontdekken, maar dat laten we aan jou over! We kijken ernaar uit om binnenkort meer te delen over de Missouri DLC voor American Truck Simulator. Als je leuk vindt wat je ziet, kun je ons steunen door Missouri aan je Steam-wensenlijst toe te voegen. Een grote dank aan iedereen die dat al heeft gedaan, het betekent echt veel voor ons! Tot de volgende keer, blijf rijden!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten