TruckStop Radio

    maandag 12 augustus 2024

    Arkansas - Nieuwe & Herwerkte Industrieën

    Weer een nieuwe dag, weer een nieuwe blog over de aankomende Arkansas DLC voor American Truck Simulator! Maak je klaar om nieuwe en herwerkte industrieën te verkennen terwijl we dieper ingaan op de Natural State. Truckers die naar Arkansas leveren, zullen twee nieuwe soorten depots tegenkomen, evenals enkele herwerkte, dus laten we eens kijken.



    In de buurt van de stad El Dorado zullen spelers de enige broomfabriek in de staat tegenkomen. Dit gebied van Arkansas heeft ongewoon hoge concentraties van dit chemische element, waardoor de staat verantwoordelijk is voor 40% van de wereldwijde broomproductie.


    We konden het Bill and Hillary Clinton National Airport in de hoofdstad Little Rock natuurlijk niet weglaten. Dit depot werd nauwkeurig nagebouwd door onze kaartontwerpers om het in overeenstemming te brengen met zijn tegenhanger in de echte wereld, zoals we meestal doen.


    We hadden ook enkele oudere depots die werden gebruikt in onze eerdere kaartuitbreidingen, maar deze industrieën zijn zo belangrijk voor Arkansas dat we besloten hebben om nieuwe modellen voor hen te maken en ze een frisse uitstraling te geven!

    Truckers die in of uit de Natural State rijden, zullen tijdens hun reizen twee zagerijen tegenkomen, één in El Dorado en de andere nabij Texarkana. Omdat een groot deel van Arkansas bedekt is met bossen, speelt de houtindustrie een belangrijke rol in deze staat, wat we in het spel wilden weerspiegelen.


    Naast de houtindustrie is ook de papierindustrie prominent aanwezig. In deze kaartuitbreiding zul je naar twee papierfabrieken leveren: één nabij Texarkana en de andere in El Dorado.


    Een andere grondstof die echt belangrijk is voor de economie van Arkansas is staal. Mississippi County in de Natural State is de grootste producent van dit metaal in de VS, waarbij de Mississippi-rivier een grote rol speelt in de distributie ervan. Daarom hebben we ook een gloednieuw metaalwarenhuisdepot gemaakt.


    We denken dat je al uitkijkt naar het rijden in deze aankomende kaartuitbreiding. Tot die tijd, zorg ervoor dat je de Arkansas DLC toevoegt aan je Steam-verlanglijst! Vergeet niet om op de hoogte te blijven van meer updates over de ontwikkeling van deze DLC en ander ATS-gerelateerd nieuws door ons te volgen op X, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube.


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten