TruckStop Radio

    donderdag 29 augustus 2024

    Missouri - Truck Stops #2

    Rijd je Missouri binnen? Vergeet dan niet je tank vol te gooien en te genieten van de gastvrijheid van de Show-Me State bij een van de vele truckstops! We hebben je al een aantal truckstops laten zien in onze eerste blog, maar nu is het tijd om het gordijn verder te openen.



    In deze blog geven we je een voorproefje van nog eens zes rustplaatsen die op je wachten in Missouri, allemaal zorgvuldig ontworpen door ons team om hun echte tegenhangers getrouw na te bootsen. Deze stops vind je langs belangrijke routes zoals de I-29, U.S. Route 36, of U.S. Route 65, plus een gloednieuwe net buiten Jefferson City.


    We zijn benieuwd of er vrachtwagenchauffeurs uit onze #BestCommunityEver zijn die in Missouri wonen of er regelmatig doorheen rijden en deze truckstops herkennen. Heb je een bekende locatie gespot? Deel het met ons in de reacties - we horen graag van je!


    Dus vergeet niet deze plekken te bezoeken wanneer je vracht vervoert in de Show-Me State. Pak een kop koffie en een snack, rust 's nachts uit of kijk gewoon even om je heen als je geen haast hebt! Als professionele vrachtwagenchauffeur hopen we dat deze stops je een thuisgevoel zullen geven.


    We kunnen niet wachten om Missouri te verkennen zodra het wordt uitgebracht in ATS! Wil je laten zien dat je ook uitkijkt naar het rijden in deze map-uitbreiding? Voeg het dan toe aan je Steam-verlanglijst! Vergeet niet ons te volgen op X, Facebook, Instagram en YouTube, zodat je geen enkel nieuws over American Truck Simulator mist. Veilige reizen!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten