TruckStop Radio

    zaterdag 3 augustus 2024

    Update 1.51: Dynamisch laden en lossen van graanhoppers en chip trailers

    In de update 1.50 hebben we een dynamische laad- en losfunctie geïntroduceerd voor de aangepaste landbouwdepots van de Nebraska DLC met behulp van een graanhoppertrailer. Nu zijn we verheugd om aan te kondigen dat in de aankomende 1.51 update voor American Truck Simulator, we meer geanimeerde laadopties en depots zullen toevoegen waar spelers deze functie zullen tegenkomen!



    Truckers die met hun eigen graanhoppertrailer leveren, zullen dynamisch laden en lossen ervaren bij het vervoeren van maïs, sojabonen, graan, suikerbieten, geperst dierenvoer, aardappelen of katoenzaad, niet alleen in Nebraska, maar ook in aangepaste depots van Kansas en Arkansas, evenals "prefab" depots in de hele VS.


    Maar dat is nog niet alles! Deze aankomende update zal ook een nieuwe dynamische laadoptie bevatten voor de chip trailer bij het vervoeren van houtkrullen of katoenzaad. Momenteel is deze dynamische functie alleen beschikbaar voor het laden van vracht en zal verschijnen in de aangepaste depots van Arkansas, evenals "prefab" depots in de VS. We zijn van plan deze functionaliteit uit te breiden om ook andere soorten vracht die met een chip van kunnen worden vervoerd, evenals dynamisch lossen, in de toekomst op te nemen.


    We hopen dat je enthousiast bent voor de komst van de update 1.51! Tot deze wordt uitgebracht, zorg ervoor dat je ons volgt op X, Facebook, Instagram en YouTube om alle laatste ATS-informatie te ontvangen. We zien je op de virtuele wegen!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten