TruckStop Radio

    donderdag 8 augustus 2024

    American Truck Simulator: 1.51 Update Open Beta



    Vandaag zijn we blij om met jullie te delen dat de 1.51 Open Beta voor American Truck Simulator nu beschikbaar is om uit te proberen en te testen. Als je van plan bent om deel te nemen aan deze Open Beta, vragen we je om ons te helpen door eventuele bugs die je tegenkomt te melden in de daarvoor bestemde sectie(s) van onze officiële forums.



    Jouw feedback en meldingen zijn enorm waardevol voor ons team, en we danken je bij voorbaat voor de tijd die je neemt om ons te helpen. Dus zonder verder oponthoud, laten we eens kijken wat de 1.51 Open Beta in petto heeft.

    Nieuw Startscherm


    Een van de eerste en meest opvallende veranderingen die je zult tegenkomen in deze update is een complete herontwerp van ons Startscherm. Terwijl we in lijn blijven met onze recente herwerking van de gebruikersinterface, wilden we een ontwerp dat gemakkelijk te navigeren en te begrijpen is voor alle spelers.


    Het belangrijkste verschil dat je zult opmerken aan het nieuwe Startscherm is de focus op een truck in het midden van het scherm. Links vind je het menu dat gemakkelijk toegang biedt tot de belangrijkste functies van het spel, zoals Opties en andere submenu's zoals de DLC (voorheen DLC Browser) en de Mod Manager, die het aantal actieve MODs weergeeft als je er een hebt geïnstalleerd.

    Om toegang te krijgen tot je Profielbeheer, klik je eenvoudig op je profielwidget die zich rechtsboven in het menuscherm bevindt.


    Functioneel hebben we de navigatie ook comfortabeler gemaakt met een gamepad of een stuurwiel, waardoor je minder tijd nodig hebt om naar een toetsenbord te reiken vanaf het moment dat je ETS2 of ATS start. Dit ontwerp laat ons ook ruimte om waar nodig aanpassingen en veranderingen door te voeren, evenals toevoegingen in de toekomst.

    We willen de gemeenschap bedanken voor hun feedback op de eerste iteratie van dit Startscherm, die werd getoond in een recent blog. We kijken ernaar uit om je opmerkingen te horen over deze versie tijdens de 1.51 Open Beta.

    Dynamisch Laden en Lossen van Grain Hoppers


    In de 1.50 update introduceerden we een dynamische laad- en losfunctie voor de aangepaste landbouwdepots in de Nebraska DLC met behulp van een graanhoppertrailer. Nu zijn we blij om te onthullen dat in de 1.51 update voor American Truck Simulator, we meer geanimeerde laadopties gaan toevoegen, evenals depots waar spelers deze functie zullen tegenkomen!


    Truckers die met hun eigen graanhoppertrailer leveren, zullen dynamisch laden en lossen ervaren bij het vervoeren van maïs, sojabonen, graan, suikerbieten, geperst dierenvoer, aardappelen of katoenzaad, niet alleen in Nebraska, maar ook in aangepaste depots die te vinden zijn in de Kansas DLC, de aankomende Arkansas DLC, en in "prefab" depots in heel American Truck Simulator.


    Je kunt meer lezen over deze functie in een blogpost die we onlangs hebben uitgebracht. We kijken ernaar uit om je opmerkingen te horen.

    I-44 en Meer voor de Oklahoma DLC


    De ontbrekende schakel langs de I-44 is vaak gevraagd door onze gemeenschap, dus we zijn blij om deze nieuwe inhoud te kunnen brengen als onderdeel van de aankomende 1.51 update voor ATS.


    Momenteel ontbreekt het middengedeelte van Interstate 44 door Oklahoma City in de Oklahoma DLC. In de 1.51 update zijn we echter blij dat we dit gedeelte kunnen toevoegen, waardoor de westelijke en oostelijke secties worden verbonden en de I-44 in Oklahoma wordt voltooid. Dit komt natuurlijk als een gratis update voor alle huidige eigenaren van de Oklahoma DLC.


    Dat is echter niet alles, de I-44 zal ook twee nieuwe depots bevatten waar spelers naartoe en vanaf kunnen leveren; een meubelzaak en een bouwplaats. Daarnaast worden spelers ook getrakteerd op 2 nieuwe truckstops langs de I-40. Als je meer wilt lezen over deze wijzigingen, bekijk dan de speciale blog over dit onderwerp die we onlangs hebben uitgebracht.


    Vegetatie-update voor de Texas DLC


    In samenwerking met onze vegetatieafdeling hebben onze kaartontwerpers de oudere pijnbomen vervangen door de meer nauwkeurige loblolly-pijnbomen die inheems zijn in Texas!


    De loblolly-pijnbomen zijn oorspronkelijk gemaakt voor de Arkansas DLC, maar groeien ook van nature in Texas. Om de realiteit te verbeteren en een soepelere overgang te garanderen bij het rijden tussen deze staten, zullen truckers nu een overvloed aan deze bomen tegenkomen in het hele oostelijke deel van Texas - langs wegen, in bossen en binnen steden.



    We hopen dat je de aandacht voor detail van onze teams zult waarderen, waarbij ze teruggaan naar eerder uitgebrachte kaartuitbreidingen en deze bijwerken op basis van jouw feedback om eventuele onvolkomenheden te corrigeren!

    Aangepaste Stadsintro's voor de Oregon DLC


    We zijn blij om te delen dat we nu Aangepaste Stadsintro's hebben uitgebreid naar de Oregon DLC voor American Truck Simulator!


    Deze speciale cutscenes verschijnen wanneer een speler een startstad selecteert bij het aanmaken van een nieuw profiel. We hopen dat nieuwe spelers (of degenen die een nieuw profiel starten) zullen genieten van deze nieuwe toevoegingen, die het gebied tonen waar je ervoor hebt gekozen om te beginnen.


    We hopen dat je van deze toevoeging zult genieten, en we kijken ernaar uit om het in de toekomst in meer staten te introduceren.


    FlowBelow Update voor Verschillende Trucks


    We hebben samengewerkt met FlowBelow om de mogelijkheden uit te breiden van het hebben van de FlowBelow Tractor AeroKit™ op een aantal trucks in American Truck Simulator. Spelers zullen nu de keuze hebben om FlowBelow-stroomlijnkappen en wielafdekkingen te installeren op de volgende voertuigen:

    • Kenworth T680
    • Peterbilt 579
    • Volvo VNL
    • Mack Anthem
    • Freightliner Cascadia
    • Western Star 5700XE en 57X

    In de echte wereld levert de FlowBelow Tractor AeroKit™ brandstofbesparingen op voor chauffeurs op de weg, en deze wordt geïnstalleerd op duizenden trucks in de Verenigde Staten. Voor spelers in American Truck Simulator zijn we blij om deze economische oplossing aan je virtuele vloot toe te voegen.


    Het heeft ook het bijkomende voordeel van het minimaliseren van turbulentie en het verbeteren van de aerodynamica door de aandrijfwielen te omringen om de luchtstroom rond de trekker beter te beheren tijdens het rijden.


    We hopen dat je geniet van het gebruik van FlowBelow op je toekomstige reizen in American Truck Simulator, deel zeker foto's van je nieuw geïnstalleerde kit op onze officiële sociale mediakanalen.

    Opties QoL Verbeteringen


    De belangrijkste verandering is de toevoeging van een zoekbalk voor gemakkelijker navigatie in alle instellingen. Wanneer een zoekopdracht wordt uitgevoerd, worden overeenkomsten weergegeven in de huidige instellingencategorie, en secties waar de zoekterm ook voorkomt worden gemarkeerd.


    We hebben ook de bestaande opties in de instellingen heringericht voor meer duidelijkheid. Deze opties zijn nu verdeeld in subcategorieën binnen elke sectie. Daarnaast zijn twee nieuwe categorieën, "Interface" en "Toegankelijkheid", toegevoegd aan het onderste menu voor een betere verdeling.


    We hebben ook enkele wijzigingen geïntroduceerd die de toegankelijkheid verbeteren bij het wijzigen van de Desktop-achtergrond in ETS2 en ATS. Je kunt nu je menubackground direct wijzigen met een snelkoppeling vanuit het hoofdmenu, of je kunt dezelfde optie openen via de interfacesectie in je instellingen.


    Maar dat is nog niet alles! We hebben nu ook de mogelijkheid toegevoegd om je achtergronden te bekijken voordat je ze wijzigt. Klik simpelweg op de achtergrond van je keuze via de carrousel, en je krijgt een korte preview van hoe het eruit zou zien voordat je je keuze bevestigt.


    Spelers worden ook op de hoogte gesteld via een kleine widget in het hoofdmenu als ze een nieuwe Desktop-achtergrondoptie hebben ontvangen als onderdeel van een beloning of update. Door hierop te klikken, word je ook doorgestuurd naar de nieuwe instellingen die in deze update zijn geïmplementeerd.

    Changelog


    Kaart


    • I-44 update voor de Oklahoma DLC
    • Vegetatie-update voor de Texas DLC

    Gameplay

    • Dynamisch laden en lossen van grain hoppers

    Voertuigen

    • FlowBelow update voor verschillende trucks

    UI

    • Nieuw startscherm
    • Zoekbalk toegevoegd aan het instellingenmenu
    • Toegankelijkheid en Interface categorieën toegevoegd aan het instellingenmenu
    • Verbeterde wijziging van desktop achtergrond
    Dus geniet van alle nieuwe toevoegingen, maar onthoud: het is slechts een open bèta, geen stabiele publieke versie - dus je kunt bugs, instabiliteit of crashes tegenkomen. Het is helemaal oké als je wilt wachten op de definitieve release. Maar als je geïnteresseerd bent om ons sneller daar te helpen komen, zullen we al je feedback op ons forum en je bugrapporten in deze sectie zeer waarderen.

    Controleer onze modding wiki om details te krijgen over mods voor het spel.

    Als je wilt deelnemen aan de open bèta, kun je deze versie vinden in de public_beta-branch op Steam. De manier om toegang te krijgen is als volgt: Steam-client → BIBLIOTHEEK → rechtermuisklik op American Truck Simulator → Eigenschappen → Bètas-tabblad → public_beta → 1.51. Er is geen wachtwoord vereist. Soms moet je je Steam-client opnieuw starten om de juiste branchnaam daar te zien.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten