TruckStop Radio

    maandag 5 augustus 2024

    SCS On The Road: Rondleiding TIRSAN SKS Kieper

    Vandaag zijn we verheugd om een nieuwe aflevering in onze SCS On The Road-serie uit te brengen. Sluit je bij ons aan in Istanbul, Turkije, waar we de speciale gelegenheid krijgen om een rondleiding te krijgen van een TIRSAN SKS Kieper, die is nagemaakt en opgenomen in ons TIRSAN Trailer Pack voor Euro Truck Simulator 2.



    Sluit je aan bij Selçuk (aka SiSL), onze Technische Kunstenaar in Voertuigontwerp bij SCS Software, en Ülken Necati Bilen, Hoofd Productbeheer bij TIRSAN Treyler, terwijl ze je meenemen op een begeleide rondleiding van de TIRSAN Kieper en de details bespreken over het ontwerp, de ontwikkeling en de kenmerken van deze trailer. We garanderen dat je iets nieuws zult leren over deze leider in de industrie!

    Houd er rekening mee dat deze aflevering in het Turks is gefilmd om een natuurlijker en vloeiender gesprek mogelijk te maken. Engelse ondertiteling is beschikbaar door op het ondertitelingspictogram te klikken, rechts van het instellingenwiel op de YouTube-speler.


    We zijn het team van TIRSAN zeer dankbaar dat we deze video mochten filmen en delen, en voor hun gastvrijheid tijdens ons bezoek. We hopen dat je zult genieten van deze speciale aflevering en hopen in de toekomst soortgelijke video's te kunnen brengen! Als je de video leuk vindt, vergeet dan niet te abonneren, leuk te vinden en een reactie achter te laten, want we horen graag je opmerkingen. We zien je binnenkort voor de volgende aflevering, tot dan, blijf trucken!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten