TruckStop Radio

    woensdag 4 september 2024

    Arkansas - Uitgavedatum Aankondiging + Video Trailer

    Ben je klaar om de wonderen van de Natural State te verkennen? Markeer je kalender en maak je klaar om de weg op te gaan, want we zijn verheugd aan te kondigen dat de...

    Arkansas DLC voor American Truck Simulator
    op 16 september 2024 wordt uitgebracht!



    We zijn net zo enthousiast als jij, en om de spanning erin te houden, hebben we de officiële trailer voor de Arkansas DLC op ons YouTube-kanaal uitgebracht! Gemaakt door ons getalenteerde videoteam, geeft deze trailer je een voorproefje van wat je kunt ontdekken tijdens het trucken door deze nieuwe mapuitbreiding. Bekijk de trailer hieronder en als je ervan geniet, overweeg dan om een like en een reactie achter te laten.


    Je eerste reis door Arkansas is om de hoek, en we kijken ernaar uit dat je het zelf kunt verkennen. Ons team heeft hard gewerkt om een soepele release te garanderen, van het oplossen van bugs tot het toevoegen van de laatste finishing touches. We zijn bijna klaar!


    Of je nu ervoor kiest om goederen te leveren naar steden of de binnenwegen te nemen en de natuurlijke schatten van de staat te ontdekken, Arkansas heeft voor ieder wat wils. We moedigen je aan om elke beschikbare weg te verkennen, en wie weet, misschien vind je wel iets dat niet op de kaart staat. Houd je ogen open!


    Ben je klaar om te gaan trucken? Overweeg dan om de Arkansas DLC toe te voegen aan je Steam-verlanglijst! We willen onze waardering uitspreken voor iedereen die ons heeft gesteund door dit te doen. We kunnen niet wachten tot je de Natural State zelf kunt verkennen in de nabije toekomst. Tot die tijd, keep on truckin'!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten