TruckStop Radio

    vrijdag 6 september 2024

    IAA Transportation 2024

    Van 17 tot en met 24 september zullen we aanwezig zijn op de toonaangevende beurs voor logistiek, bedrijfsvoertuigen en de transportsector: IAA Transportation 2024 in Hannover, Duitsland! We zijn van plan om de IAA-week te vullen met nieuwe contentreleases, livestreams, SCS On The Road-afleveringen en live updates vanaf het evenement. Dus het spijt ons alvast als je Steam-client deze week wat vaker updates uitvoert dan normaal, maar we hebben echt veel om uit te brengen!



    Hoewel we geen eigen stand hebben op de beurs, zullen we aanwezig zijn bij een paar van onze gewaardeerde partners die ons hebben gevraagd hen te ondersteunen bij hun stand. Vergeet niet langs te komen als je daar bent!

    Je vindt ons bij de Scania-stand met een van onze 4D-motionsimulators, waar iedereen de kans krijgt om hun volledig elektrische vrachtwagen, de Scania S BEV (onder andere), te ervaren in onze ETS2-recreatie van het iconische Scania Demo Centre in Södertälje. We werken ook samen met JOST, waar een andere simulator hun geavanceerde KKS-technologie zal introduceren en demonstreren.

    Onze samenwerking met Kögel zal de Kögel Trailer Pack DLC presenteren via een korte, leuke demo van ETS2 bij hun stand, eveneens met een van onze 4D-motionsimulators. De vierde motionsimulator waar bezoekers onze game kunnen uitproberen, zal te vinden zijn bij de stand van onze partners van Wielton.

    Maar dat is nog niet alles! We brengen enkele gratis exemplaren van onze game mee, evenals enkele van onze beste en grootste trailer pack-DLC's, die je kunt winnen bij de stands van Schmitz Cargobull en Krone Trailer, samen met IAA 2024-, ETS2-, Krone- en Trailer Dynamics-merchandise. We zijn ook van plan om iets leuks te doen met onze vrienden van Kässbohrer bij hun stand, dus zorg ervoor dat je daar ook even langsgaat!

    Het belooft een ongelooflijk drukke week te worden voor de auto-industrie, en we denken dat het het perfecte moment is om mee te doen aan de opwinding en zoveel mogelijk bij te dragen via de virtuele wereld van Euro Truck Simulator 2. Zoals eerder vermeld, houd onze sociale media-kanalen (X, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube) in de gaten voor exclusieve content en nieuwe releases tijdens deze periode. Dit wil je niet missen!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten