TruckStop Radio

    donderdag 12 september 2024

    Euro Truck Simulator 2 - 1.51 Update Uitgave

    We zijn verheugd om met onze community te delen dat de 1.51 update voor Euro Truck Simulator 2 nu officieel is uitgebracht! Boordevol nieuwe content, herwerkte kaartsecties, UI-wijzigingen, bugfixes en meer, laten we eens kijken wat er op je wacht.


    Voordat we dat doen, willen we iedereen bedanken die deelnam aan de Open Beta-fase, feedback gaf en bugs rapporteerde. Jullie onschatbare bijdragen hebben ons in staat gesteld om de content te verfijnen en bugs te verwijderen die aanvankelijk door de mazen van het net waren geglipt. We hopen dat jullie zullen genieten van de nieuwe functies, wijzigingen en meer die met deze update meekomen!



    Nieuw Startscherm


    Een van de eerste en meest opvallende wijzigingen die je in deze update zult tegenkomen, is een complete herontwerp van ons Startscherm. Hoewel het in lijn blijft met onze recente herwerking van de gebruikersinterface, wilden we een ontwerp dat gemakkelijk te navigeren en te begrijpen is voor alle spelers.


    Het belangrijkste verschil dat je kunt opmerken aan het nieuwe startscherm is de focus op een vrachtwagen in het midden van het scherm. Aan de linkerkant vind je het menu dat gemakkelijke toegang biedt tot de belangrijkste functies van het spel, zoals Opties, en andere submenu's zoals de DLC (voorheen DLC Browser) en de Mod Manager, die het aantal actieve MOD's naast zich weergeeft als je er een hebt geïnstalleerd.

    Om toegang te krijgen tot je profielbeheer, klik je eenvoudig op je profielwidget rechtsboven in het menuscherm.


    Functioneel hebben we ook de navigatie comfortabeler gemaakt met een gamepad of stuurwiel, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het gebruik van het toetsenbord vanaf het moment dat je ETS2 of ATS start. Dit ontwerp biedt ons ook ruimte om waar nodig aanpassingen en wijzigingen door te voeren, evenals toevoegingen in de toekomst.


    Duitsland-herwerking – Bremen, Kassel, Osnabrück en Magdeburg


    Als onderdeel van ons voortdurende Duitsland-herwerkingsproject zijn we verheugd aan te kondigen dat de steden Bremen, Kassel, Osnabrück en Magdeburg volledig zijn herwerkt en gratis zijn opgenomen als onderdeel van de 1.51 update voor Euro Truck Simulator 2.


    Spelers die deze gebieden verkennen, kunnen reizen op nieuwe en verbeterde wegennetten, leveren aan nauwkeurig weergegeven industrieën in de omgeving, bezienswaardigheden ontdekken en meer! Elk van deze gebieden is volledig opnieuw opgebouwd, gebruikmakend van nieuwe mappingtechnieken en technologie.

    Wil je meer weten over elke stad en hun update? Je kunt alles lezen over de veranderingen in deze steden in onze individuele blogposts die je hier kunt vinden!


    We hopen dat je geniet van het opnieuw ontdekken van deze steden! Er is genoeg te verkennen en we horen graag je feedback, zien graag je screenshots en meer. Deel ze met ons op ons officiële SCS Software-forum of op onze sociale mediakanalen!

    Aangepaste stadsintroducties voor Italia en Beyond the Baltic Sea DLC's


    In deze update hebben we alle in-game intro's licht herwerkt voor elke stad in de Italia en Beyond the Baltic Sea DLC's met een eigen garage. Met zeventien steden in de Italia DLC en vierentwintig in de Beyond the Baltic Sea DLC, hebben in totaal 41 steden nieuwe of bijgewerkte aangepaste stadsintroducties ontvangen!


    Verbetering van schaduwen in het truckinterieur


    We hebben ook de tijd genomen om een realistischer visualisatie te creëren van de schaduwen in het truckinterieur door onze nieuwe tool genaamd Interior Shadow Tweaker. Hiermee kunnen we een vereenvoudigde kooi rond de cabine van de vrachtwagen maken die binnenkomend licht blokkeert, waardoor de realiteit van de verlichting in het interieur van de cabine wordt verbeterd. Geen uitgebleekte materialen meer in het interieur wanneer je langs een andere vrachtwagen, lantaarnpaal of politievoertuig rijdt. We hopen dat je geniet van deze kleine maar opmerkelijke verbetering van je truckervaring!


    Verbeteringen in Opties QoL


    De belangrijkste verandering is de toevoeging van een zoekbalk voor eenvoudigere navigatie door alle instellingen. Wanneer een zoekopdracht wordt uitgevoerd, worden overeenkomsten weergegeven in de huidige instellingen, en worden secties waar de zoekterm ook voorkomt gemarkeerd.


    We hebben de bestaande opties in de instellingen ook opnieuw georganiseerd voor meer duidelijkheid. Deze opties zijn nu verdeeld in subcategorieën binnen elke sectie. Daarnaast zijn er twee nieuwe categorieën toegevoegd, "Interface" en "Toegankelijkheid," in het onderste menu voor meer overzichtelijkheid.


    We hebben ook enkele wijzigingen doorgevoerd die het gemakkelijker maken om de bureaubladachtergrond in ETS2 te wijzigen. Je kunt nu je menubackground rechtstreeks wijzigen met een snelkoppeling vanuit het hoofdmenu, of je kunt dezelfde optie vinden via het interfacesectie in je instellingen.


    Maar dat is nog niet alles! We hebben nu ook de mogelijkheid toegevoegd om een voorbeeld van je achtergronden te bekijken voordat je ze wijzigt. Klik gewoon op de achtergrond van je keuze via de carrousel, en je krijgt een kort voorbeeld te zien van hoe het eruit zal zien, voordat je je selectie bevestigt.


    Spelers worden ook op de hoogte gebracht via een kleine widget in het hoofdmenu als ze een nieuwe bureaubladachtergrondoptie hebben ontvangen als onderdeel van een beloning of update van een evenement. Door hierop te klikken, word je direct naar de nieuwe instellingen geleid die in deze update zijn geïmplementeerd.

    Als bonus voor een betere visualisatie van de bureaubladachtergrond hebben we ook een nieuwe achtergrond toegevoegd met de naam 'Black light studio'. We hopen dat je het leuk vindt! Zorg ervoor dat je het uitprobeert.

    Nieuwe Controller Config


    We verbeteren het controllersysteem, zodat spelers het spel gemakkelijker kunnen bedienen en hen meer flexibiliteit en controle bieden. Deze wijzigingen bereiden ook de weg voor spannende toekomstige projecten! Niet alleen kun je nu meer gamefuncties bedienen terwijl je alleen je controller gebruikt, maar we hebben ook geprobeerd de besturing zo in te stellen dat deze lijkt op het rijden met een echt voertuig, wat hopelijk natuurlijker en meeslepender voor je zal zijn!


    Hoewel deze veranderingen de controller-instellingen verbeteren en het voor spelers gemakkelijker maken om controllers te gebruiken, kunnen er enkele gevallen zijn waarin aangepaste controle-instellingen worden beïnvloed. Spelers die hun configuratie sterk hebben aangepast via de Steam-controllerconfiguratie UI en deze hebben aangepast vanaf de standaardinstellingen, kunnen zien dat hun aangepaste configuraties na de update worden teruggezet naar de standaardinstellingen.


    Automatische Differentieelvergrendeling + Dodehoek Sensor


    We zijn ook blij om de optie te introduceren om de dodehoek sensor en automatische differentieelvergrendeling in- en uit te schakelen.


    De automatische differentieelvergrendeling helpt bij het beheren van tractie in moeilijke rijomstandigheden door automatisch in te schakelen wanneer dat nodig is. De dodehoek sensor biedt visuele en hoorbare waarschuwingen om de veiligheid bij het wisselen van rijstrook te verbeteren.


    Changelog


    Kaart

    • Duitsland-herwerking project: Bremen, Kassel, Osnabrück en Magdeburg

    Gameplay


    • Aangepaste stadsintroducties voor Italia en Beyond the Baltic Sea DLC's
    • Automatische differentieelvergrendeling optie
    • Dodehoek sensor optie

    Visueel


    • Verbeterde interieur schaduwen in de cabine


    UI


    • Nieuw startscherm
    • Zoekbalk toegevoegd aan het instellingenmenu
    • Categorieën Toegankelijkheid en Interface toegevoegd aan het instellingenmenu
    • Verbetering van het wijzigen van de bureaubladachtergrond
    • Nieuwe controller configuratie


    We hopen dat je enthousiast bent om alle nieuwe content uit te proberen! Blijf ons volgen op onze sociale media (X, Instagram, Facebook, TikTok) zodat je niets mist over Euro Truck Simulator 2 en deel je screenshots en video's met ons met de nieuwe content. Rij veilig!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten