TruckStop Radio

    zondag 15 september 2024

    Cruising Arkansas World of Trucks Evenement

    Doe met ons mee op maandag 16 september, wanneer we de release van onze nieuwe Arkansas DLC vieren met ons World of Trucks-evenement – Cruising Arkansas! Geniet van de adembenemende natuur, de wilde dieren en de indrukwekkende geschiedenis van de Natural State, terwijl je bijdraagt aan de bloeiende economie van landbouw, bosbouw en transportlogistiek.


    We dagen onze #BestCommunityEver uit om het gemeenschappelijke doel te bereiken van het rijden van 125.000.000 mijl (201.168.000 km) tijdens het leveren van vracht naar of vanuit elke stad in Arkansas.

    Terwijl je #CruisingArkansas en geniet van de prachtige locaties die de staat te bieden heeft, krijg je ook de kans om verborgen pareltjes te ontdekken op niet-gemarkeerde wegen die niet zichtbaar zijn op de kaart. Er zijn ook prachtige meren te bezoeken, zoals Lake Chicot, Lake Dardanelle en Norfork Lake, om nog maar te zwijgen van de Arkansas, Mississippi en White Rivers. De Natural State is ook de thuisbasis van de witstaarthert en de noordelijke spotvogel, en de staat heeft de mooie appelbloesem als staatsbloem sinds 1901, toen Arkansas een van de grootste appelproducenten van de Verenigde Staten was.

    Als je deelneemt aan de economie van de Natural State, kun je helpen in enkele van de belangrijkste industrieën, zoals bosbouw, landbouw en logistiek, met een nieuwe rivierhaven en luchthaven om te bezoeken, en nieuwe zagerijen, papier- en staalfabrieken waar je kunt leveren.

    Tijdens je reis kun je uitkijken naar vele spectaculaire uitzichten en hoogtepunten, zoals:

    • Pine Bluff Lock & Dam 4, indrukwekkende waterbouwkundige werken van de Arkansas River
    • Hot Springs, een prachtig kuuroord dat beroemd is om zijn natuurlijk verwarmde bronnen en badhuizen
    • Arkansas Nuclear One, een kerncentrale gelegen aan Lake Dardanelle
    • Fort Smith, een historische stad die in 1817 werd opgericht als militaire post aan de westelijke grens


    Net als bij eerdere cruising-evenementen kun je je eigen trailer gebruiken en al deze plekken ervaren via de externe markt!

    De Arkansas DLC bevat 10 fantastische nieuwe steden om te verkennen, en we bieden een speciale beloning aan voor het behalen van je persoonlijke doel, wat inhoudt dat je een klus moet voltooien naar of vanuit al deze steden. Alle leveringen voor het evenement moeten minimaal 100 mijl (161 km) lang zijn.

    Kom met ons mee en reis door de prachtige landschappen van bergen, bossen, warmwaterbronnen en meren. Laten we door Arkansas cruisen en genieten van de rit, het wordt een geweldige ervaring!


    Regels


    Met behulp van External Contracts of de External Market, met een World of Trucks-profiel gekoppeld aan American Truck Simulator, is het gemeenschappelijke doel om 125.000.000 mijl (201.168.000 km) te rijden terwijl je vracht levert naar of vanuit elke stad in Arkansas.

    Wanneer een speler een levering voltooit naar of vanuit 10 verschillende steden in Arkansas, behaalt hij zijn persoonlijke doel. Let op: de in-game stad Texarkana strekt zich uit over zowel de Arkansas als Texas DLC's. Alleen leveringen naar of vanuit het Arkansas-gedeelte van de stad, aangegeven als 'Texarkana (AR)' op het External Contracts-scherm, tellen mee voor dit evenement.

    Alle leveringen voor het evenement moeten minstens 100 mijl (161 km) lang zijn.

    Je kunt controleren of je recente leveringen aan deze voorwaarden voldoen via je Logboek in je World of Trucks-profiel.

    Beloningen


    • Persoonlijk: Spelers die vracht leveren naar of vanuit 10 steden in Arkansas krijgen een persoonlijke World of Trucks Achievement en een White-tailed Watch ATS truck paint job Steam-inventarisitem.


    • Gemeenschappelijk: Wanneer het gemeenschappelijke doel van 125.000.000 mijl (201.168.000 km) is bereikt en de speler ook zijn persoonlijke doel heeft behaald, ontvangt hij een hangende Diamond Apple Blossom-hanger voor in de truck als Steam-inventarisitem.


    Het evenement eindigt op zondag 17 november om 23:59 UTC.

    We kijken ernaar uit om te horen waar je naartoe bent gegaan en wat je hebt ontdekt. We zijn ervan overtuigd dat je het geweldig zult vinden om door de prachtige Natural State te cruisen! Deel je screenshots en video's met ons via de hashtag #CruisingArkansas op onze Facebook, X (voorheen Twitter), en Instagram-profielen, en we delen onze favorieten (misschien worden sommige zelfs in een toekomstige blogpost uitgelicht!).

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten