TruckStop Radio

    zaterdag 7 september 2024

    Griekenland - Cementfabriek in Thessaloniki

    In onze aankomende Griekenland DLC voor Euro Truck Simulator 2 ontdek je een verscheidenheid aan unieke industrieën verspreid over het land. In de blog van vandaag willen we een van de grotere fabrieken uitlichten waar chauffeurs naartoe kunnen rijden voor leveringen. Laten we een kijkje nemen!



    Gelegen in het noordelijke deel van Thessaloniki, de op één na grootste stad van Griekenland, vind je een behoorlijk grote cementfabriek! Deze fabriek werd gebouwd en opgericht in 1962 en biedt werk aan meer dan 300 directe en indirecte banen, zowel voor de lokale economie als daarbuiten. In de Griekenland DLC is deze virtuele versie van de fabriek tot stand gekomen dankzij ons getalenteerde team. De fabriek bevat unieke herkenningspunten, een gedetailleerde indeling en een recreatie van een van de grootste artistieke muurschilderprojecten van Europa, die zich uitstrekt over veel van de gebouwen van de fabriek.


    Deze indrukwekkende industrie is vanuit de hele stad zichtbaar, zelfs vanaf de snelweg; je kunt hem niet missen! Je zult hier dan ook genoeg werkcontracten kunnen vinden, aangezien deze fabriek een van de belangrijkste cementproducenten van het land is.


    We hopen dat je hebt genoten van deze blik op een van de grotere industrieën in onze aankomende Griekenland DLC. We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst meer previews te delen van deze werk-in-uitvoering uitbreiding. Tot die tijd, als je onze ontwikkeling wilt steunen, kun je dat doen door de Griekenland DLC toe te voegen aan je Steam-verlanglijst! Dank aan iedereen die dat al gedaan heeft. Tot de volgende keer, blijf lekker trucken!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten