TruckStop Radio

    zaterdag 14 september 2024

    Nordic Horizons: Bodø

    Vandaag zijn we blij om een nieuwe blogpost met jullie te delen, die zich richt op een van de vele steden die je zult vinden in onze aankomende Nordic Horizons DLC voor Euro Truck Simulator 2. Vandaag gaan we naar Noorwegen voor een eerste kijkje in de stad Bodø!



    Bodø ligt net ten noorden van de poolcirkel en is de op één na grootste stad van Noord-Noorwegen, na Tromsø. Oorspronkelijk opgericht als handelsstad, heeft Bodø een rijke geschiedenis in de visserij en mijnbouw, die de stad welvaart brachten. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd een groot deel van de stad helaas verwoest, maar het is volledig herbouwd en uitgebreid, waarbij enkele overgebleven gebouwen bewaard zijn gebleven. Deze zijn in onze virtuele recreatie van Bodø te zien als speciaal gebouwde bouwwerken.


    In de jaren '40, vanwege een gebrek aan woningen, hielp de Zweedse regering bij de bouw van 107 appartementen. Dit kleine gebied, nu bekend als Svenskebyen, bevindt zich in het hart van de stad.

    Vandaag de dag is Bodø een bruisende en levendige stad, met veel wegen, bezienswaardigheden en industrieën voor vrachtwagenchauffeurs om te verkennen in onze aankomende DLC. Van de Stormen Concertzaal tot het Luchtvaartmuseum, we zijn er zeker van dat je zult genieten van de vele toeristische mogelijkheden!


    Maar laten we niet vergeten dat er werk aan de winkel is! Als vrachtwagenchauffeur kun je contracten aangaan en leveren aan depots bij de stads luchthaven, de supermarkt, de jachtwerf en meer. Als je je verblijf in Bodø leuk vindt, overweeg dan om een garage in de stad aan te schaffen als je nieuwe hoofdkwartier of als uitbreiding van je huidige bedrijf.


    We hopen dat je genoten hebt van dit kijkje in de stad Bodø in onze aankomende Nordic Horizons DLC voor Euro Truck Simulator 2. Als je enthousiast bent om in deze regio aan de slag te gaan, voeg het dan zeker toe aan je Steam-wenslijst. Tot de volgende keer, blijf lekker rijden!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten