TruckStop Radio

    donderdag 19 september 2024

    KRONE Trailer Pack Update: Trailer Dynamics eTrailer

    Vandaag brengen we innovatie en moderne technologie naar de wereld van virtueel transport. Zoals je je misschien herinnert, heeft KRONE Trailers ons vorig jaar uitgenodigd om deel uit te maken van hun trailertechnologie-revolutie. Ze gaven ons een kijkje achter de schermen bij hun samenwerking met Trailer Dynamics, en vandaag zijn we verheugd om onze belofte in te lossen door deze innovatie te implementeren in het KRONE Trailer Pack voor Euro Truck Simulator 2.



    We presenteren de KRONE eTrailer! Deze samenwerking tussen KRONE Trailers en Trailer Dynamics heeft geresulteerd in speciale geëlektrificeerde trailers die het dieselverbruik en de CO2-uitstoot van een vrachtwagencombinatie met 20 tot 40 procent verminderen.

    Het hart van deze innovatie is een krachtige elektrische aandrijflijn, die de aandrijving van de oplegger en de trekker ondersteunt, terwijl hij ook remenergie terugwint door middel van recuperatie. De eAxis levert continu 360 kW en tot wel 580 kW op piekmomenten.


    Voorlopig zal de KRONE eTrailer alleen beschikbaar zijn in de vrachtenmarkt, voor kortere ritten onder de 350 km en bij het vervoeren van bepaalde ladingen. Spelers die deze transportopdrachten vinden, kunnen kiezen uit twee van deze revolutionaire Krone eTrailers, de **eDry Liner** en de **eCool Liner**. We kijken ernaar uit dat je zult ervaren hoeveel verbetering dit oplevert voor je brandstofverbruik, en hoe krachtig deze trailers zijn!


    We kunnen onze partners bij KRONE Trailers niet genoeg bedanken voor de mogelijkheid om hun revolutionaire eTrailer in Euro Truck Simulator 2 te brengen. We prijzen hen voor hun vooruitstrevendheid en hun inzet om schonere en zuinigere technologie op onze wegen te introduceren.


    We zouden het geweldig vinden om je te zien rijden in Euro Truck Simulator 2 met de KRONE eTrailers! Vergeet niet om KRONE Trailers en ons te taggen op X, Instagram, Facebook of TikTok met screenshots en video's, want we delen ze graag. Als je het nog niet hebt gedaan, bekijk dan zeker het Krone Trailer Pack hieronder!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten