TruckStop Radio

    maandag 16 september 2024

    Arkansas DLC Uitgave + Forest Machinery DLC Update

    Vandaag is het zover, start je motoren! De Arkansas DLC voor American Truck Simulator komt vandaag uit en we kunnen niet wachten tot je aan de slag gaat. Ben je klaar om de Natural State te verkennen en alles wat het te bieden heeft? Laten we gaan cruisen!


    De Arkansas DLC is uitgebracht en is nu voor iedereen beschikbaar op Steam!




    We kunnen niet wachten tot je je eerste reis in Arkansas maakt. Ons team heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt voor de release. Van het oplossen van bugs tot het toevoegen van de laatste details op de kaart, we zijn klaar voor jou om te verkennen en te leveren door de hele staat!


    Neem je tijd en geniet van elk moment terwijl je het volgende ontdekt:

    • 10 verkenbare steden, waaronder Little Rock, Fort Smith, Fayetteville en Pine Bluff.
    • Bezoek verschillende unieke bezienswaardigheden van Arkansas, zoals het historische centrum van Hot Springs met Bathhouse Row en het nationale park, iconische kunstmuurschilderingen, het majestueuze Arlington Hotel, gerechtsgebouwen, kerken en meer.
    • Geniet van het rijden door 10 schilderachtige dorpen (nederzettingen).
    • Ontdek diverse uitkijkpunten verspreid over Arkansas.
    • Zie de beroemde Arkansas en Mississippi-rivieren die door de staat stromen.
    • Rijd over de indrukwekkend grote Emmitt Sanders Lock and Dam, die sinds december 1968 in gebruik is!
    • Lever aan unieke industrieën zoals de Nuclear One-kerncentrale, op maat gemaakte rivierhavens en houtkapdepots.
    • Ervaar het nieuwe dynamische laden en lossen van boomstammen op je trailer.
    • Ontdek de verborgen schatten van het platteland van Arkansas, bossen, moerassen, uitkijkpunten, wegennet en meer.


    Van grote tot kleine steden, Arkansas heeft overal iets nieuws te ontdekken. Van kunstmuurschilderingen tot moerasland en speciaal gebouwde boerderijen, graansilo's, rivierhavens en houtkapdepots; er is voor ieder wat wils om te ontdekken en van te genieten.


    Forest Machinery DLC Update


    We zijn ook blij om te delen dat de Forest Machinery DLC een gratis update krijgt met de release van Arkansas. Met de vele bosbouw- en houtkapgerelateerde industrieën hebben deze bedrijven vaak zwaar materieel en voertuigen nodig. Een van de nieuwe vrachten die we aan deze DLC toevoegen, is de Forestry Skidder, een gespecialiseerde machine die wordt gebruikt in houtkapactiviteiten om gevelde bomen te vervoeren van de kaplocatie naar een centrale locatie voor verwerking of laden. Skidders zijn essentieel voor het efficiënt verplaatsen van hout, vooral op ruw of oneffen terrein.


    Dat is echter niet alles! Eigenaren van deze DLC kunnen ook genieten van een aantal cabine-accessoires van ons in-game merk 'OWL' voor hun truckcabine! Dit omvat beschermende oorbeschermers, een mok en een cabin-item met een wegwijzer-thema! We hopen dat DLC-eigenaren veel plezier hebben met het vervoeren van deze zware machine door Arkansas en daarbuiten met deze gratis update.


    Arkan-saw Bundle


    Als zowel de Arkansas DLC als de nieuwe Forest Machinery-inhoud je interesse wekt, overweeg dan om onze nieuwste Arkan-saw bundel aan te schaffen (snap je de woordspeling?), die zowel de Arkansas DLC als de Forest Machinery DLC bevat tegen een gereduceerde prijs! Het is de perfecte bundel voor truckers die het maximale uit de Natural State willen halen.

    Deze bundel werkt op basis van "Complete the set", wat betekent dat je alleen betaalt voor de DLC's die nog niet in je bibliotheek staan. Goede reis!



    Release Livestream!


    Kun je niet wachten om te gaan trucken? Doe mee met Mark & Petr voor de Arkansas DLC Release Livestream! Speciale gasten die betrokken waren bij de ontwikkeling van deze nieuwe uitbreiding zijn ook van de partij. Mis het niet, stem vandaag vanaf 16:00 CEST af op onze officiële Twitch- of YouTube-kanalen.



    Cruising Arkansas Evenement


    Klaar om te gaan rijden? Vergeet niet dat je ook kunt deelnemen aan het #CruisingArkansas World of Trucks-evenement, waarbij je unieke in-game beloningen met Arkansas-thema kunt verdienen! We vragen jou, onze #BestCommunityEver, om bij te dragen en het gemeenschappelijke doel te behalen van het rijden van 125.000.000 mijl (201.168.000 km) tijdens leveringen van of naar een stad in Arkansas.


    Spelers die hun persoonlijke doel bereiken door naar of van 10 steden in Arkansas te leveren, ontvangen een prachtige White-tailed Watch ATS truck paint job. Als het gemeenschappelijke doel wordt behaald, ontvangen alle spelers die hun persoonlijke doel hebben voltooid ook een hangende Diamond Apple Blossom hanger voor in de cabine!


    Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een unieke extra beloning voor je. Als je een External Contract of External Market klus voltooit naar of vanuit de stad Pine Bluff, ontvang je een schattige pluche van een witstaarthertjong voor in je cabine. We denken dat dit het perfecte mascotte is tijdens je rit door de Natural State!

    Wil je meer weten over dit evenement? Bekijk dan de speciale blog hier.


    We hopen dat je geniet van het cruisen en ontdekken van Arkansas! We kunnen je niet genoeg bedanken voor al je steun tot aan de release van deze DLC. Ons team hoort graag wat je van Arkansas vindt. Als je ervan genoten hebt, laat dan een recensie achter op Steam! Tot de volgende keer, en blijf trucken!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten