TruckStop Radio

    vrijdag 13 september 2024

    Mack Pinnacle & Mack Anthem Black Edition Uitgave

    We zijn verheugd om de komst van de legendarische Mack® Pinnacle in American Truck Simulator aan te kondigen, die nu beschikbaar is om in het spel aan te schaffen en te besturen. Maar dat is nog niet alles—ook introduceren we met trots de Limited Edition Mack Black Anthem®!


    Klaar om de weg op te gaan? Laten we deze nieuwe toevoegingen eens van dichterbij bekijken!


    Mack Pinnacle


    De Mack Pinnacle™ combineert kracht en betrouwbaarheid met moderne technologie en een klassiek ontwerp. Het resultaat is een legendarisch werkpaard, klaar om elke klus aan te pakken terwijl het elke druppel brandstof optimaal benut. Het lichtgewicht, maar sterke frame van de Pinnacle is gebouwd voor zware ladingen, steile hellingen en lange ritten, waardoor het de perfecte keuze is voor je volgende avontuur in American Truck Simulator.


    In het spel is de Pinnacle beschikbaar met diverse configuratie-opties, waaronder drie cabinevarianten (Day Cab, 48-inch Flat Top Sleeper en 70-inch StandUp Sleeper), meerdere chassis- en lengteopties (6x2, 6x2 Liftable Pusher en 6x4), drie motoropties van 415 pk tot 505 pk, en een ruime keuze aan transmissies. Nieuw met de introductie van de Pinnacle is de Mack mDrive™ HD-transmissie, uitgerust met kruipversnellingen om elke lading moeiteloos in beweging te krijgen. Deze transmissie wordt aangevuld met een lage eindoverbrengingsverhouding om het motortoerental laag te houden op snelheden, wat de efficiëntie helpt maximaliseren.


    Bovendien biedt de Pinnacle veel personalisatieopties, waaronder vier cabine-interieurs, twee grillevarianten (modern en klassiek), een reeks cabineaccessoires en nog veel meer, zodat je je Mack Pinnacle™ helemaal naar wens kunt afstemmen.


    We weten hoeveel onze American Truck Simulator-community naar deze truck heeft uitgekeken, en we hopen dat je ervan geniet! Deel je screenshots en video's van je eerste rit in de Mack Pinnacle met ons en Mack Trucks op X, Instagram en Facebook.


    Mack Black Anthem


    Als onderdeel van de gratis 1.51-update voor American Truck Simulator hebben we ook de Limited Edition Mack Black Anthem® uitgebracht. Deze truck beschikt over een volledig zwart exterieurpakket en andere unieke interieurkenmerken.


    Hij ziet er stoer uit en voelt ook zo aan! Hoewel er in de echte wereld slechts 500 exemplaren van zijn gemaakt, is de Mack Black Anthem® nu beschikbaar bij de dichtstbijzijnde in-game Mack Trucks-dealer voor alle bezitters van American Truck Simulator. We hopen dat je geniet van dit indrukwekkende en stijlvolle model van een al legendarische truck.

    Als je de 1.51-updateblog hebt gemist, waarin meer wordt verteld over deze legendarische truck en andere toevoegingen, kun je die hier vinden.


    Een speciale dank gaat uit naar het team van Mack Trucks, dat ons heeft geholpen beide schitterende toevoegingen naar American Truck Simulator te brengen. We hopen dat je ervan geniet om deze trucks door de Verenigde Staten te rijden, en we kijken uit naar jullie screenshots en verhalen op onze sociale media. Tot ziens op de weg!

    De MACK-handelsmerken en ontwerpen zijn geregistreerde rechten van de AB Volvo Group en worden gebruikt onder een licentie.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten