TruckStop Radio

    donderdag 27 juni 2024

    Griekenland - Mytilene

    Welkom in de stad Mytilene, waar een harmonieuze mix van natuurlijke schoonheid en stedelijke charme elke bezoeker wacht. Vandaag zijn we enthousiast om je meer te vertellen over deze stad, die truckers zullen kunnen bezoeken in onze aankomende Griekenland DLC voor Euro Truck Simulator 2.

    woensdag 26 juni 2024

    SCS On The Road: Achter de Schermen: Volledig Elektrische Scania

    We zijn erg enthousiast om een speciale aflevering van SCS On The Road met jullie te delen, waarin wordt bevestigd welk voertuig te zien was in ons recente 'Nieuwe Vrachtwagen Gespot in ETS2' blogbericht. Zoals velen van jullie correct hebben geraden, zijn we blij om aan te kondigen dat de Eerste Volledig Elektrische Scania Truck naar Euro Truck Simulator 2 komt!

    dinsdag 25 juni 2024

    Missouri - Natuur in het Algemeen

    Welkom in de Show-Me State! De Missouri DLC is nog in ontwikkeling voor American Truck Simulator, maar we hebben weer een voorproefje voor onze #BestCommunityEver van hoe de staat eruit zal zien. Deze keer willen we je de prachtige natuur en het landschap laten zien waardoor je je vracht zult vervoeren.

    vrijdag 21 juni 2024

    Arkansas - Waterlichamen

    Wie houdt er niet van om tijdens het vervoeren van vracht een serene meer of een bruisende rivier te ontdekken? Waterlichamen zijn perfecte rustpunten in de natuur, waar je kunt genieten van een verfrissende pauze en prachtige uitzichten! Vandaag nodigen we je uit om een diepe duik te nemen in enkele van de belangrijkste rivieren en meren van Arkansas, die we opnieuw creëren voor deze aankomende map-uitbreiding van American Truck Simulator.

    donderdag 20 juni 2024

    Nieuwe Vrachtwagen Gespot in ETS2

    We hebben spannend nieuws voor onze #BestCommunityEver! Het gerucht gaat dat er een nieuwe vrachtwagen is gespot op de virtuele Europese wegen en hij komt jouw kant op. Een NPC heeft een foto kunnen maken van de vrachtwagen die voorbij reed. Laten we eens kijken!

    woensdag 19 juni 2024

    Herziening Duitsland - Bremen

    Het werk aan het Duitsland Herwerkingsproject voor Euro Truck Simulator 2 stopt niet. Terwijl we eerder de Rijnregio hebben herwerkt voor de 1.50-update, gaan we nu verder met andere gebieden. Deze keer willen we graag de voortgang delen die we hebben geboekt in de stad Bremen en de omliggende gebieden.

    Bremen is een historische stad in het noordelijke deel van Duitsland, dicht bij de Noordzee aan de Weser-rivier. De stad staat bekend om zijn pittoreske middeleeuwse architectuur, waaronder het UNESCO-werelderfgoed van het stadhuis van Bremen en het Rolandstandbeeld.

    In Euro Truck Simulator 2 is de hele stad volledig opnieuw opgebouwd vanaf de grond. Als onderdeel van deze transformatie hebben we de haven van Bremerhaven aan de kaart toegevoegd, gelegen ongeveer 60 km ten noorden van Bremen. Deze haven is een van Europa's belangrijkste autotransportknooppunten, waar jaarlijks meer dan 2 miljoen auto's worden geïmporteerd of geëxporteerd.

    Truckers die vracht naar en van Bremen vervoeren, zullen een volledig nieuw kruispunt tegenkomen dat naar de stad leidt en dat is getransformeerd om beter de werkelijkheid te weerspiegelen. Terwijl je hier navigeert, krijg je ook een glimp van het levendige historische stadscentrum en rijd je door enkele prachtige delen van Bremen.

    Een ander aspect waarop we ons wilden richten, was de economie in en rond de stad. We hebben ons ingespannen om een realistischer economie te simuleren door industrieën op te nemen die in dit gebied zijn gevestigd, zoals een autofabriek, een drankfabriek en de rivierhaven aan de Weser.

    We kijken ernaar uit om dit herwerkte deel van Duitsland te verkennen zodra het wordt uitgebracht, en we hopen dat jij dat ook doet! Houd er echter rekening mee dat alles wat je hier ziet nog in ontwikkeling is en kan veranderen. Tot die tijd, vergeet niet om op de hoogte te blijven van meer updates door ons te volgen op Twitter, Facebook, Instagram en YouTube. We zien je op de weg!

    (English)

    dinsdag 18 juni 2024

    Aankondiging van Iowa!

    Zonder verder oponthoud is het tijd om onze volgende Amerikaanse staat voor American Truck Simulator aan te kondigen! Van bruisende steden tot de Mississippi-rivier, vandaag zijn we verheugd aan te kondigen dat ons team hard aan het werk is met het creëren van...

    Iowa voor American Truck Simulator


    vrijdag 14 juni 2024

    American Truck Simulator: Boerderij Machines Boekje

    Vandaag brengen we onze #BestCommunityEver een speciale blog! Eind vorig jaar brachten we de Farm Machinery DLC uit voor American Truck Simulator samen met de Kansas map-uitbreiding. En nu, voor het eerst in onze geschiedenis, hebben onze collega's, naar aanleiding van de positieve feedback die we hebben ontvangen, een boekje voor jullie samengesteld met een diepgaande blik op hoe de Farm Machinery DLC is gemaakt!

    donderdag 13 juni 2024

    Onder de Motorkap: JCB Uitrusting Bundel

    Met de recente release van het JCB Equipment Pack voor Euro Truck Simulator 2 en American Truck Simulator wilden we de kans grijpen om te praten met een van de drijvende krachten achter deze nieuwe en unieke toevoeging. In de blog 'Onder de Motorkap' van vandaag spraken we met George, Art Leader van Voertuigen, die heeft geholpen om deze DLC tot leven te brengen.

    dinsdag 11 juni 2024

    Nordic Horizons - Nieuwe Assets om de Wereld mee te Bouwen

    We zijn enthousiast om je opnieuw een voorproefje te geven van de aankomende Nordic Horizons DLC! Vandaag laten we je enkele van de nieuwe assets en bouwmodellen zien die in deze mapuitbreiding voor Euro Truck Simulator 2 zullen worden opgenomen.

    donderdag 6 juni 2024

    ATS - Raad Waar We Hierna Heengaan

    We vertragen niet tijdens onze reis door de Verenigde Staten, en vandaag zijn we verheugd om een zeer vroege werk-in-uitvoering afbeelding met jullie te delen van een nog onaangekondigde kaartuitbreiding voor American Truck Simulator. Kun jij raden waar we hierna heen gaan?


    Hoewel we graag meer zouden willen delen over dit project, betekent de vroege fase van ontwikkeling dat we zelfs geen schatting kunnen geven van wanneer deze staat voor truckers beschikbaar zal zijn. Wanneer de tijd rijp is, kijken we ernaar uit om meer nieuws te delen over wat je kunt verwachten wanneer je naar dit deel van de VS reist. Tot die tijd, blijf trucken!

    woensdag 5 juni 2024

    Griekenland - Raad Waar We Zijn #2

    Hou je van een goede uitdaging die je wereldwijde kennis en speurvaardigheden op de proef stelt? In deze blog hebben we een voorproefje voor je van de aankomende Griekenland DLC voor Euro Truck Simulator 2. Kun jij de echte locaties herkennen die in elke screenshot worden afgebeeld? Deel je gokjes in de reacties en laten we deze puzzels samen oplossen!

    dinsdag 4 juni 2024

    Arkansas - Wegennetwerk

    Het uitgebreide wegennetwerk van Arkansas, een web van snelwegen, interstates en lokale wegen, speelt een cruciale rol voor vrachtwagenchauffeurs. Deze routes doorkruisen de diverse landschappen van de staat en verbinden landelijke gebieden met grotere steden en dorpen. Deze connectiviteit is niet alleen van vitaal belang voor de economie van de staat, maar ook voor de efficiëntie en betrouwbaarheid van het goederenvervoer door het hele land. Vandaag delen we graag een voorproefje van enkele wegen in onze aankomende Arkansas DLC voor American Truck Simulator.

    zondag 2 juni 2024

    Nebraska - Community Spotlight

    Na de recente release van de Nebraska DLC voor American Truck Simulator, hebben we een overvloed aan feedback, foto's, video's en meer ontvangen via onze verschillende social media-kanalen. Naast waardevolle inzichten van content creators, waarderen we zowel de positieve reacties als de constructieve kritiek die we tot nu toe hebben gekregen!