TruckStop Radio

    donderdag 19 september 2024

    KRONE Trailer Pack Update: Trailer Dynamics eTrailer

    Vandaag brengen we innovatie en moderne technologie naar de wereld van virtueel transport. Zoals je je misschien herinnert, heeft KRONE Trailers ons vorig jaar uitgenodigd om deel uit te maken van hun trailertechnologie-revolutie. Ze gaven ons een kijkje achter de schermen bij hun samenwerking met Trailer Dynamics, en vandaag zijn we verheugd om onze belofte in te lossen door deze innovatie te implementeren in het KRONE Trailer Pack voor Euro Truck Simulator 2.

    woensdag 18 september 2024

    Kässbohrer Trailer Pack DLC Uitgave

    We zijn erg enthousiast om aan te kondigen dat het Kässbohrer Trailer Pack nu officieel beschikbaar is op Steam voor Euro Truck Simulator 2! Na een vlotte samenwerking met Kässbohrer zijn we erin geslaagd hun iconische trailers en enkele cabine-accessoires naar de wereld van ETS2 te brengen voor onze #BestCommunityEver om van te genieten. Laten we eens kijken wat er allemaal in zit!

    dinsdag 17 september 2024

    DAF 2025 & Wielton Scrap Master Update

    Spannend nieuws uit de wereld van Euro Truck Simulator 2! In samenwerking met onze partners van DAF zijn we erg blij om een gratis update te introduceren die nieuwe onderdelen toevoegt voor de DAF XD, DAF XF, DAF XG en DAF XG+ trucks met de Model Year 2025-update. Daarnaast lanceren we ook een update voor het Wielton Trailer Pack, dat wordt uitgebreid met de Wielton Scrap Master trailer.

    maandag 16 september 2024

    Arkansas DLC Uitgave + Forest Machinery DLC Update

    Vandaag is het zover, start je motoren! De Arkansas DLC voor American Truck Simulator komt vandaag uit en we kunnen niet wachten tot je aan de slag gaat. Ben je klaar om de Natural State te verkennen en alles wat het te bieden heeft? Laten we gaan cruisen!


    De Arkansas DLC is uitgebracht en is nu voor iedereen beschikbaar op Steam!


    zondag 15 september 2024

    Cruising Arkansas World of Trucks Evenement

    Doe met ons mee op maandag 16 september, wanneer we de release van onze nieuwe Arkansas DLC vieren met ons World of Trucks-evenement – Cruising Arkansas! Geniet van de adembenemende natuur, de wilde dieren en de indrukwekkende geschiedenis van de Natural State, terwijl je bijdraagt aan de bloeiende economie van landbouw, bosbouw en transportlogistiek.


    We dagen onze #BestCommunityEver uit om het gemeenschappelijke doel te bereiken van het rijden van 125.000.000 mijl (201.168.000 km) tijdens het leveren van vracht naar of vanuit elke stad in Arkansas.

    zaterdag 14 september 2024

    Nordic Horizons: Bodø

    Vandaag zijn we blij om een nieuwe blogpost met jullie te delen, die zich richt op een van de vele steden die je zult vinden in onze aankomende Nordic Horizons DLC voor Euro Truck Simulator 2. Vandaag gaan we naar Noorwegen voor een eerste kijkje in de stad Bodø!

    vrijdag 13 september 2024

    Mack Pinnacle & Mack Anthem Black Edition Uitgave

    We zijn verheugd om de komst van de legendarische Mack® Pinnacle in American Truck Simulator aan te kondigen, die nu beschikbaar is om in het spel aan te schaffen en te besturen. Maar dat is nog niet alles—ook introduceren we met trots de Limited Edition Mack Black Anthem®!


    Klaar om de weg op te gaan? Laten we deze nieuwe toevoegingen eens van dichterbij bekijken!

    donderdag 12 september 2024

    Euro Truck Simulator 2 - 1.51 Update Uitgave

    We zijn verheugd om met onze community te delen dat de 1.51 update voor Euro Truck Simulator 2 nu officieel is uitgebracht! Boordevol nieuwe content, herwerkte kaartsecties, UI-wijzigingen, bugfixes en meer, laten we eens kijken wat er op je wacht.


    Voordat we dat doen, willen we iedereen bedanken die deelnam aan de Open Beta-fase, feedback gaf en bugs rapporteerde. Jullie onschatbare bijdragen hebben ons in staat gesteld om de content te verfijnen en bugs te verwijderen die aanvankelijk door de mazen van het net waren geglipt. We hopen dat jullie zullen genieten van de nieuwe functies, wijzigingen en meer die met deze update meekomen!

    woensdag 11 september 2024

    SCS Fan Dag Experiment

    Vandaag hebben we spannend nieuws voor jullie. We hebben altijd veel waarde gehecht aan de band die we hebben met onze #BestCommunityEver, en nu willen we die band verder versterken. Daarom hebben we besloten om de allereerste SCS Fan Day te organiseren, waar een select aantal gelukkige leden van onze community worden uitgenodigd in ons kantoor in Praag voor een gezellige middag samen!


    Dit bijzondere evenement vindt plaats in ons kantoor in Praag, Tsjechië, op 30 oktober 2024. We hebben besloten om 20 leden uit onze community uit te nodigen, die de kans krijgen om ons studio te bezoeken, te genieten van een rondleiding door ons kantoor waar onze games worden ontwikkeld, te praten met leden van het SCS Software-team, een ritje te maken in onze 4D-bewegingssimulator en een onvergetelijke middag met ons door te brengen!

    Aangezien dit de eerste keer is dat we proberen een evenement als dit te organiseren, zijn we nog aan het onderzoeken wat de beste aanpak is, dus we willen jullie vragen om geduld terwijl we deze spannende nieuwe onderneming verkennen. Maar als het succesvol blijkt te zijn en iedereen tevreden is, kunnen we in de toekomst wellicht vaker dit soort evenementen organiseren, zodat meer leden van onze community deze ervaring kunnen meemaken.

    Op dit moment zijn er geen specifieke regels om je aan te melden, dus iedereen kan meedoen door een eenvoudig aanmeldingsformulier in te vullen. SCS Software zal persoonlijk 20 leden van onze community selecteren, en we behouden ons het recht voor om de definitieve keuzes te maken uit alle deelnemers.

    Voordat je besluit je aan te melden, hebben we nog wat belangrijke informatie om te delen. Helaas kan SCS Software de reiskosten naar ons kantoor niet dekken, dus wie wordt geselecteerd, moet op eigen kosten naar Praag reizen. Daarnaast staat de datum vast en kan deze niet worden gewijzigd, dus als je wordt geselecteerd, moet je op 30 oktober aanwezig zijn in ons kantoor.

    Als je enthousiast bent en je begrijpt de voorwaarden die we hierboven hebben genoemd, zouden we het geweldig vinden als je je aanmeldt! We moedigen je aan om zoveel mogelijk informatie over jezelf te delen - misschien zelfs een foto of video waarin je jezelf voorstelt en je passie voor onze games laat zien. Hoe meer we over je weten, hoe groter je kans is om geselecteerd te worden!


    Je kunt je hier aanmelden



    Maak je geen zorgen, we slaan geen gegevens op die je invult voor het aanmeldingsformulier; we zullen deze verwijderen zodra de SCS Fan Day voorbij is.

    We zijn ontzettend enthousiast om twintig gelukkige deelnemers te kiezen uit alle aanmeldingen, ze te ontmoeten en een onvergetelijke middag met hen door te brengen in ons kantoor! Dus wacht niet langer en vul dat formulier in zodat we je op 30 oktober hier kunnen zien. Tot die tijd, blijf op de hoogte van ander nieuws door ons te volgen op onze social media (X, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube).

    maandag 9 september 2024

    American Truck Simulator 1.51 Update Uitgave

    We zijn verheugd aan te kondigen dat de 1.51 update voor American Truck Simulator is uitgebracht en nu beschikbaar is op Steam. Deze update bevat bugfixes, wijzigingen en nieuwe inhoud, die hieronder worden beschreven, dus we raden aan om even te lezen!


    We willen van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die heeft deelgenomen aan de Open Beta, hun feedback heeft gegeven en bugrapporten heeft ingediend. Jullie waardevolle input heeft ons geholpen om aanpassingen te maken, veranderingen door te voeren en bugs te verhelpen die we de eerste keer misschien hebben gemist. We hopen dat jullie nu volop kunnen genieten van het resultaat van jullie harde werk.

    SCS On The Road - Kögel Trailer Cargo Rail Walk-Around

    Een nieuwe aflevering van SCS On The Road is net verschenen! We rapporteren vanuit Burtenbach, Duitsland, waar we Kögel Trailer hebben ontmoet in hun fabriek om je een exclusieve en gedetailleerde rondleiding te geven van hun Cargo Rail trailer.

    We hebben vorige week ook het Kögel Trailer Pack voor Euro Truck Simulator 2 uitgebracht, dus je kunt nu al goederen vervoeren met de prachtige Kögel trailers in onze game, aangezien de DLC beschikbaar is op Steam! Je kunt er hier meer over lezen.

    zondag 8 september 2024

    1.51 Update: Nieuwe Controller Configuratie

    De 1.51 update zal veranderingen brengen in de manier waarop controllers werken in zowel Euro Truck Simulator 2 als American Truck Simulator. We verbeteren het controllerinstellingen-systeem, wat spelers in staat zal stellen om het spel gemakkelijker te bedienen en hen meer flexibiliteit en controle te geven. Deze veranderingen bereiden ook de weg voor spannende toekomstige projecten!

    zaterdag 7 september 2024

    Griekenland - Cementfabriek in Thessaloniki

    In onze aankomende Griekenland DLC voor Euro Truck Simulator 2 ontdek je een verscheidenheid aan unieke industrieën verspreid over het land. In de blog van vandaag willen we een van de grotere fabrieken uitlichten waar chauffeurs naartoe kunnen rijden voor leveringen. Laten we een kijkje nemen!

    vrijdag 6 september 2024

    IAA Transportation 2024

    Van 17 tot en met 24 september zullen we aanwezig zijn op de toonaangevende beurs voor logistiek, bedrijfsvoertuigen en de transportsector: IAA Transportation 2024 in Hannover, Duitsland! We zijn van plan om de IAA-week te vullen met nieuwe contentreleases, livestreams, SCS On The Road-afleveringen en live updates vanaf het evenement. Dus het spijt ons alvast als je Steam-client deze week wat vaker updates uitvoert dan normaal, maar we hebben echt veel om uit te brengen!

    donderdag 5 september 2024

    Kögel Trailer Pack Uitgave

    Eerder dit jaar publiceerden we een blogpost over de lopende inspanningen om Kögel-trailers toe te voegen aan Euro Truck Simulator 2. Nu, na maanden van toegewijd werk, zijn we verheugd om aan te kondigen dat het Kögel Trailer Pack is uitgebracht en beschikbaar is op Steam als DLC!

    woensdag 4 september 2024

    Arkansas - Uitgavedatum Aankondiging + Video Trailer

    Ben je klaar om de wonderen van de Natural State te verkennen? Markeer je kalender en maak je klaar om de weg op te gaan, want we zijn verheugd aan te kondigen dat de...

    Arkansas DLC voor American Truck Simulator
    op 16 september 2024 wordt uitgebracht!