TruckStop Radio

    dinsdag 21 november 2023

    American Truck Simulator 1.49: Speciale Transport DLC-update

    Vandaag zijn we verheugd om twee gloednieuwe ladingen voor de Speciale Transport DLC te onthullen. Met de aankomende 1.49-update kun je een windturbineblad van maar liefst 39 meter lang en een enorme articulated hauler vervoeren in American Truck Simulator.


    Om het langverwachte windturbineblad te vieren, hebben we twee nieuwe routes gemaakt die vertrekken vanuit Pueblo, Colorado, waar deze bladen worden geproduceerd. Je zult ook deze twee nieuwe ladingen kunnen vinden op geselecteerde Speciale Transportroutes die al in het spel zijn opgenomen, leidend door enkele van de eerder uitgebrachte kaartuitbreidingen, maar ook gelegen in enkele van de staten die werden uitgebracht met de oorspronkelijke release van ATS.

    Deze DLC-update bevat:
    • Lading Windturbineblad
    • Lading Articulated Hauler
    • Nieuwe route van Pueblo naar Trinidad (in de buurt van Pueblo)
    • Nieuwe route van Pueblo naar Limon (in de buurt van Denver)

    Het besturen van een vrachtwagen met een enorme lading is geen gemakkelijke taak. Het manoeuvreren van een vrachtwagen met oversized lading vereist een behendige dans, een fijn afgestemde balans tussen kracht en precisie. Alleen de meest bekwame vrachtwagenchauffeurs kunnen deze onderscheidende missies aan. Denk je dat je het in je hebt?


    We hopen dat je enthousiast bent over deze update die al geruime tijd werd gevraagd door onze #BestCommunityEver. Vergeet niet onze sociale-mediaprofielen (XInstagramFacebookTikTok) te bekijken en ze te volgen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten