TruckStop Radio

    donderdag 9 november 2023

    Kansas - Topeka & Wichita & Kansas City

    Maak je klaar voor een opwindende rit in de aankomende Kansas DLC voor American Truck Simulator, met drie opvallende steden in het hart van de Sunflower State. We zijn blij je meer informatie te brengen over Topeka, Wichita en Kansas City, die enkele van de belangrijkste nederzettingen in Kansas zijn.


    Wichita 

    Wichita staat in de schijnwerpers, een levendige stad waar jouw vrachtwagenavontuur tot leven komt. Verken de bedrijvigheid bij Aerosystem, een belangrijke speler in de vliegtuigproductie. Geniet van het prachtige uitzicht op het centrum van Wichita, waar je bezienswaardigheden zoals de Intrust Bank Arena, The Epic Center of 250 Douglas Place kunt zien. Lever vracht af bij twee drukke industriële zones, de luchthaven Eisenhower, een persoonlijke jetservice, en rij langs het unieke kanaal dat door de snelweg snijdt. Wichita's mix van industrie en stadse sfeer belooft een onvergetelijke reis.

    Kansas City 

    Maak je klaar voor een uniek vrachtwagenavontuur in Kansas City, dat verdeeld is tussen Kansas en Missouri. Truckers zullen door de Kansas-kant cruisen en een glimp opvangen van het centrum van Missouri. Het economische middelpunt straalt op de nieuwe Caliber Motors autofabriek, te midden van een levendige scène met een aangepaste graanelevator, trailerservice en een algemeen magazijn. Vanwege zijn historische spoorwegbelang heeft Kansas City spoorweggerelateerde depots, waaronder het spoorwegleveringsdepot en het spoorwegbouwdepot. Buiten de stadsgrenzen wacht de Railroad Intermodal. Tijdens je reis vang je een glimp op van het iconische Strawberry Hill!

    Topeka 

    Topeka, de hoofdstad van de staat, is een must-visit bestemming voor truckers die een vleugje stadse leven willen ervaren. Terwijl spelers door het stadscentrum cruisen, worden ze begroet door het iconische Capitoolgebouw, een geliefd symbool van Topeka. De stad biedt meer dan alleen een schilderachtige rit - truckers kunnen investeren in een garage, de levendige voedselproductie-installatie verkennen, of een omweg maken naar het truckstop bij Lower Silver Lake Rd afrit. Een nieuw aangepast depot wacht op avontuurlijke spelers naast de truckstop, met een kolossale graanelevator die bijdraagt aan de industriële charme van de stad. Voor degenen die verder willen verkennen, leidt de afrit 42nd St Burlingame Rd op US-75 naar een uitgestrekt industrieel gebied, met tal van depots die wachten om ontdekt te worden.


    We hopen dat je enthousiast bent om deze drie belangrijke steden in de Kansas DLC te verkennen. Als dat zo is, kun je de Kansas DLC aan je Steam Wishlist toevoegen. Vergeet ook niet om onze microsite in de gaten te houden, die veel interessante en exclusieve inhoud bevat. Houd er rekening mee dat je onze socialemediaprofielen (XInstagramFacebookTikTok) kunt bekijken en ze kunt volgen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten