TruckStop Radio

    woensdag 1 november 2023

    Introductie Griekenland

    Benieuwd naar de volgende stap in ons Euro Truck Simulator 2-avontuur? Het wachten is voorbij, want vandaag kondigen we met trots het officiële begin aan van ons aankomende DLC-avontuur. Maak je klaar, want deze keer zullen de routes je meenemen door de betoverende landschappen van Griekenland!



    Maak je klaar voor de adembenemende schoonheid van Griekenland. Deze DLC onthult niet alleen de betoverende landschappen van het binnenland van Griekenland, maar nodigt vrachtwagenchauffeurs ook uit om de charme van enkele eilanden te verkennen, met ongeveer 14 steden om ontdekt te worden. Stel je voor dat je door schilderachtige dorpen, bochtige wegen en iconische bezienswaardigheden rijdt die het rijke weefsel van de Griekse cultuur weerspiegelen. De aantrekkingskracht houdt daar niet op - Griekenland voegt een nieuwe dimensie toe aan je vrachtwagenavonturen met de toevoeging van hotelcomplexen en levendige katoenboerderijen als nieuwe depots. Als vrachtwagenchauffeur, maak je klaar om betoverd te worden door de aantrekkingskracht van Griekenland, een bestemming die het gewone overstijgt en een onvergetelijke reis belooft door de zonovergoten kustlijn en culturele wonderen van deze mediterrane parel.



    In tegenstelling tot de gebruikelijke tijdslijn, waar pre-productie meestal bijna een jaar in beslag neemt voordat de feitelijke productie begint, gooit Griekenland de zaken overhoop door een snellere pre-productiefase te omarmen. Dit vult het ontwikkelingsproces aan met een boost van snelheid en opwinding.



    Maak je klaar voor een heleboel spannende nieuwe dingen die dit land in petto heeft. Of het nu gaat om de industrie, de natuur, bezienswaardigheden, wegennetwerken of tal van andere boeiende content!
    Voeg het Toe aan je Verlanglijstje!

    Als je enthousiast bent over deze frisse toevoeging aan Euro Truck Simulator 2, ga dan naar de Steam-pagina en voeg het toe aan je Steam Verlanglijstje. Het zou de wereld voor ons betekenen, en we zouden ongelooflijk dankbaar zijn! Blijf ook op de hoogte van eventuele updates over deze aankomende DLC, of het nu hier op de blog is, op onze socialemediaprofielen (XInstagramFacebookTikTok), of door je te abonneren op onze nieuwsbrief. We hebben een heleboel spannende onderwerpen in de maak, en we staan te popelen om ze zo snel mogelijk met je te delen. Tot die tijd, zie je op de weg!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten