TruckStop Radio

    zaterdag 4 november 2023

    SCS Onderweg: Van ETS2-speler tot Kögel Trailer Carrière

    In deze aflevering van SCS on the Road bracht onze reis ons naar Burtenbach, Duitsland, waar we Kevin ontmoetten - een levend bewijs van de naadloze vermenging van virtuele passie en professionele realiteit. Kevin, een enthousiaste Euro Truck Simulator 2-speler, werkt nu als IT-professional bij Kögel Trailer, en zijn verhaal onthult de onverwachte wendingen die het leven kan nemen.


    Ons voornaamste doel tijdens dit bezoek was om de essentie van Kögel Trailer vast te leggen, zodat we deze nauwkeurig konden overbrengen naar de wereld van Euro Truck Simulator 2. Kevin liet ons rondleiden en leidde ons door zijn opmerkelijke transformatie van liefhebber tot professional. Zijn overgang van het verkennen van digitale werelden naar het verbeteren van IT-oplossingen in de echte wereld voor trailers is een uitstekend voorbeeld van de onvoorspelbare koers van het leven binnen de game-industrie.


    We hopen dat je hebt genoten van deze aflevering van SCS on the Road! Laat ons in de reacties hieronder weten hoe je deze vond. Blijf op de hoogte voor de volgende aflevering! Tot die tijd, zorg ervoor dat je ons volgt op XInstagramFacebookTikTok.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten