TruckStop Radio

    donderdag 23 november 2023

    Herziening Californië - Modesto

    Terwijl we dieper ingaan op het voortdurende California Herzieningsproject voor American Truck Simulator, maak je klaar om je motor te starten, want we hebben nog een voorproefje voor je. Riem jezelf in voor een reis naar de zojuist toegevoegde stad Modesto!


    Ontdek de charme van Modesto door vracht te vervoeren naar twee nieuwe, binnenkort te onthullen depots. Blijf op de hoogte voor de spannende update! Deze locaties maken niet alleen het spel meeslepender, maar tonen ook de boerenmanier van leven, wat een groot deel is van Modesto. Het is ook een manier om te laten zien hoe de lokale economie ervan afhangt, waardoor elke rit door Modesto voelt alsof je er echt bent.


    Maak een schilderachtige rit door de Modesto Arch die rechtstreeks leidt naar het bruisende stadscentrum, waar de stedelijke sfeer tot leven komt. Mis het adembenemende uitzicht niet, versierd met bezienswaardigheden zoals het iconische Gallo Center for the Arts. En hier is een verborgen juweeltje: Modesto heeft een geheime weg die wacht om ontdekt te worden. Maak je klaar voor een avontuur!


    Dus, bereid je voor op de rit, doe je virtuele veiligheidsgordel om, en verken de boerderijen en het stadsleven van Modesto. Misschien maak je een omweg op die geheime weg. Er zal nog veel meer zijn van wat de stad te bieden heeft wanneer we het uitbrengen!


    Onthoud dat de beelden die je ziet in de screenshots nog steeds "work in progress" zijn. Ondanks dat vertrouwen we erop dat deze blogpost genoeg opwinding heeft opgewekt om de stad te verkennen zodra de derde fase van de herziening van Californië in het spel wordt uitgebracht. Blijf op de hoogte voor meer updates over deze fase door onze sociale-mediakanalen te volgen (XInstagramFacebookTikTok) en je zult nooit belangrijke informatie missen. We zien je op de weg!

     

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten