TruckStop Radio

    zaterdag 4 november 2023

    Pinktober 2023 Update

    Als we afscheid nemen van de maand oktober, is het tijd om de #Pinktober2023-campagne voor dit jaar af te ronden. Laten we eens kijken naar de impact en het succes.


    Gedurende de hele maand hebben we ons ingezet om bewustzijn te creëren over borstkanker. Of het nu was via onze livestreams op Twitch of de herinneringen op onze sociale media, ons doel was om onze gemeenschap op de hoogte te houden. Een oprecht bedankje aan iedereen die heeft deelgenomen aan de campagne van dit jaar, of het nu was door af te stemmen op onze uitzendingen of vriendelijke berichten te delen op sociale media met de speciale lakwerkontwerpen uit de DLC's. Deze ogenschijnlijk kleine stappen spelen een cruciale rol in de voortdurende strijd tegen deze gevaarlijke ziekte.


    Dankzij de ongelooflijke steun van de #BesteGemeenschapOoit is het totale bedrag dat is opgehaald uit de verkoop van de Pink Ribbon-lakwerkverpakkingen maar liefst 55.000 USD! Dit bedrag is werkelijk opmerkelijk, en we zijn dankbaar voor eenieder van jullie. Wij geloven dat het volledige bedrag bijdragen aan de Alliantie van Vrouwen met Borstkanker een aanzienlijk verschil zal maken voor degenen die hulp nodig hebben.


    Laten we echter niet vergeten dat het ondersteunen van dergelijke doelen een jaarlijkse toewijding kan zijn. Terwijl donaties cruciaal zijn, zijn er verschillende manieren om de strijd te steunen. Het verspreiden van bewustwording en het herinneren van je dierbaren aan het belang van regelmatige gezondheidscontroles is het allerbelangrijkste. Onze gezondheid moet altijd een topprioriteit zijn, en dit zijn boodschappen die we allemaal in gedachten moeten houden.

    Een oprecht dank je wel voor jullie onvermoeibare inzet en steun!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten