TruckStop Radio

    dinsdag 7 november 2023

    California Herontwerp - US-50 Verbindt Sacramento & Carson City

    Vandaag zijn we verheugd om aan te kondigen dat de US-50, die Sacramento en Carson City met elkaar verbindt, zal worden opgenomen in Fase 3 van ons Californië Herontwerp! Deze belangrijke oost-west snelweg zal een van de nieuwe routes zijn die je kunt berijden. Laten we eens wat dieper ingaan op het werk dat is verricht, zullen we?


    Velen van jullie zijn wellicht bekend met deze historische en belangrijke snelweg. Die zich van kust tot kust uitstrekt en dwars door het midden van de onderste 48 staten van Amerika loopt, heeft de US-50 terecht zijn legendarische status verdiend. Natuurlijk kon ons team niet zonder deze beroemde snelweg in deze fase van het herontwerp.


    Aangezien een groot deel van ons herontwerp bestaat uit het verwijderen van oude gebieden en het opnieuw opbouwen van wegennetwerken, steden en meer vanaf nul, hebben we extra details en routes kunnen creëren en opnemen die we eerder niet konden vanwege beperkingen. Zoals bij al onze herontwerpfases tot nu toe, hebben we ook de kwaliteit van de gebieden opgetrokken om aan te sluiten bij die van nieuw uitgebrachte DLC-add-ons.


    De US-50 in Californië zal door verschillende locaties lopen, zoals de nederzettingen Placerville en Tahoe Valley. Chauffeurs kunnen ook verwachten dat delen van de snelweg erg schilderachtig zullen zijn, met trajecten door bergen en heuvels.


    Langs deze route zullen vrachtwagenchauffeurs ook worden onderworpen aan controles bij een van de Landbouw Controleposten van de staat. Deze speciale stations vormen de eerste verdedigingslinie in de inspanningen voor het weren van schadelijke insecten. Alle chauffeurs die goederen de staat binnenbrengen, zullen speciale controles moeten ondergaan bij het controlestation, waar voertuigen worden geïnspecteerd op goederen die mogelijk zijn besmet met invasieve soorten, en op de juiste documentatie voor hun lading.


    Fase 3 van het Californië Herontwerp is een lopend project dat als een gratis update beschikbaar zal worden gesteld aan alle eigenaren van American Truck Simulator. We kijken ernaar uit om in de toekomst meer nieuws te delen over ons werk, terwijl we doorgaan met deze aanzienlijke herziening van Californië. Kijk je uit naar het rijden op de US-50? Laat het ons weten in de reacties hieronder! Tot die tijd, blijf lekker doorrijden.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten