TruckStop Radio

    maandag 27 november 2023

    Maak je klaar voor het Cruising Kansas World of Trucks-evenement

    Vier de release van onze nieuwe Kansas DLC op donderdag 30 november door deel te nemen aan ons World of Trucks-evenement - Cruising Kansas! Ontdek en verken de diverse landschappen van de Sunflower State, waar verschillende ecologische regio's van schoonheid op je wachten terwijl je aan het werk bent. Kansas biedt ongelooflijk mooie natuur, inheemse graslanden, kronkelende beekjes en schijnbaar eindeloze blauwe luchten, allemaal verweven met een rijke geschiedenis.


    We vragen onze #BestCommunityEver om het gemeenschapsdoel te bereiken van het rijden van 125.000.000 mijl (201.168.000 km) terwijl je ladingen aflevert naar of vanuit elke stad in Kansas.

    Terwijl je #CruisingKansas bent, geniet je van staatsparken en uitgestrekte prairies met onvergetelijke uitzichten. Kansas is ook de thuisbasis van wildlife zoals herten, coyotes, wasberen, salamanders en het iconische Amerikaanse bizon, om nog maar te zwijgen van een veelheid aan vogels, zoals de Western Meadowlark, die tijdens de reis naar het zuiden pitstops maakt.

    Ontstaan uit zijn agrarische wortels, is Kansas geëvolueerd tot een levendig industrieel knooppunt, waar grote bedrijven worden aangetrokken door de centrale ligging en efficiënte logistieke infrastructuur. Chauffeurs kunnen verschillende industrieën ondersteunen en ervan genieten, van de bloeiende luchtvaartsector tot autofabrieken en de beroemde zoutmijn en verder.

    Tijdens je reizen door Kansas kun je uitkijken naar vele spectaculaire uitzichten en hoogtepunten, zoals:
    • Dodge City, bekend om zijn geschiedenis als een stad in het Wilde Westen
    • Monument Rocks, landmark van oude krijtformaties
    • Kansas City, het grootste stedelijke gebied in Kansas
    • Mount Sunflower, het hoogste natuurlijke punt in Kansas

    Net als bij eerdere cruis-evenementen kun je je eigen trailer gebruiken en dit alles ervaren op de externe markt!

    De Kansas DLC biedt 14 geweldige nieuwe steden om te verkennen, en we hebben een speciale beloning voor het voltooien van je persoonlijke doel, waarvoor je een opdracht naar of vanuit al deze steden moet voltooien. Alle opdrachten voor het evenement moeten minimaal 100 mijl (161 km) of meer zijn.

    Maak je klaar voor een fantastische reis met onze nieuwste toevoeging aan American Truck Simulator. Geniet van adembenemende uitzichten, prachtige landschappen en ecologische regio's terwijl je onderweg bijdraagt aan de bloeiende economie van de staat.


    Regels


    Door gebruik te maken van externe contracten of externe markt, met een met World of Trucks verbonden profiel in American Truck Simulator, is het gemeenschapsdoel om 125.000.000 mijl (201.168.000 km) te rijden terwijl je ladingen aflevert naar of vanuit elke stad in Kansas.

    Wanneer een speler een levering voltooit naar of vanuit 14 verschillende steden in Kansas, bereikt hij zijn persoonlijke doel.

    Alle opdrachten voor het evenement moeten minimaal 100 mijl (161 km) of meer zijn.

    Je kunt controleren of je recente leveringen aan deze voorwaarden voldeden door je logboek te bekijken in je World of Trucks-profiel.

    Beloningen


    Persoonlijk: Spelers die vracht afleveren naar of vanuit 14 steden in Kansas verdienen een persoonlijke World of Trucks-prestatie en een op zonnebloemen geïnspireerd ATS-vrachtwagenverfschema in het Steam-inventaris.


    Gemeenschap: Wanneer het gemeenschapsdoel van 125.000.000 mijl (201.168.000 km) tijdens leveringen naar of vanuit elke stad in Kansas is bereikt, en als de speler ook zijn persoonlijke doel heeft bereikt, ontvangt hij een op Amber Sunflower geïnspireerd hangend ornament in het Steam-inventaris.


    Het evenement wordt afgesloten op zondag 28 januari om 23:59 UTC.

    We wachten vol spanning op nieuws over je reizen, met tal van leveringen en bezienswaardigheden om te zien. We geloven echt dat je het heerlijk zult vinden om door de prachtige Sunflower State te cruisen, en we kijken uit naar het zien van al je foto's! Dus, deel alsjeblieft je screenshots en video's met ons met de hashtag #CruisingKansas op onze Facebook-, X (voormalig Twitter)- en Instagram-profielen, en we zullen onze favorieten delen (we kunnen er zelfs een paar in een toekomstige blogpost plaatsen!).

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten