TruckStop Radio

    donderdag 16 november 2023

    Kansas - Onthulling Publicatiedatum

    Er is geen plek zoals Kansas, en dat geldt ook in American Truck Simulator! Markeer je kalenders en maak je klaar om virtuele wegen te doorkruisen, want we zijn verheugd om aan te kondigen dat...

    De Kansas DLC voor American Truck Simulator wordt uitgebracht op 30 november 2023!



    We zijn net zo enthousiast als jij, en om je anticipatie hoog te houden, hebben we de officiële trailer voor de Kansas DLC uitgebracht op ons officiële YouTube-kanaal. Deze trailer geeft je een voorproefje van de prachtige landschappen, historische steden en dorpen, unieke bezienswaardigheden en lokale industrieën die je te wachten staan in deze kaartuitbreiding. Bekijk hem hieronder!



    We kunnen niet wachten tot je je eerste reis door de Sunflower State maakt. Ons team heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt bij de release. Ons doel is om je een geweldige virtuele truckervaring te bezorgen, en we zijn toegewijd om dat te laten gebeuren!


    Van grote steden tot kleine dorpjes en de diverse agrarische industrieën die je in de regio vindt, Kansas heeft iets nieuws te ontdekken om elke hoek. Zorg ervoor dat je onderweg uitkijkt naar uitkijkpunten en bezienswaardigheden!


    Ben je enthousiast om deze nieuwe Amerikaanse staat te verkennen? Voeg Kansas dan toe aan je Steam-verlanglijst om op de hoogte te worden gesteld zodra het op 30 november wordt uitgebracht!


    We willen jullie, onze #BestCommunityEver, bedanken voor jullie voortdurende steun tijdens de ontwikkelingsperiode van de Kansas DLC. We kijken ernaar uit om jullie binnenkort te zien in Kansas!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten