TruckStop Radio

    zaterdag 11 november 2023

    SCS Onderweg - Scania Borås Grindgroeve

    In onze nieuwste aflevering van onze SCS On The Road video serie gaan we... van de weg af! Sluit je bij ons aan terwijl we terugkeren naar Zweden, naar het Scania Democenter, waar Joar Turesson, Product Marketing Manager, ons rondleidt in de Borås Grindgroeve.


    De Grindgroeve is een nabijgelegen werkende steengroeve die te zien is geweest in veel van Scania's trailers en video's. Hier worden zware vrachtwagens op de proef gesteld om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de normen in een off-road werkomgeving. Doe met ons mee terwijl we de stoel van de bijrijder innemen om met Joar te praten terwijl we naar de Grindgroeve reizen en uiteindelijk een rondleiding krijgen in het gebied. Klaar om te vertrekken? Bekijk de nieuwste aflevering hieronder!


    We hopen dat je het leuk vindt om deze unieke plek in de wereld te ontdekken met onze goede vrienden van Scania. Een enorm bedankje aan hen en hun team voor het toestaan van ons bezoek en het brengen van deze unieke On The Road-afleveringen! Laat ons weten hoe je deze aflevering vond in de opmerkingen hieronder. We kijken ernaar uit om je de volgende OTR-video te brengen, maar tot die tijd, zorg ervoor dat je ons volgt op XInstagramFacebookTikTok voor al het laatste nieuws.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten