TruckStop Radio

    zaterdag 31 augustus 2024

    SCS On the Road: Schmitz Cargobull S.KO COOL Rondleiding

    We hebben samengewerkt met Schmitz Cargobull om hun beroemde trailers naar Euro Truck Simulator 2 te brengen als een trailer pack DLC, en nu nodigen we je uit voor een exclusieve rondleiding langs een van hun bekende modellen, de Schmitz Cargobull S.KO COOL!

    donderdag 29 augustus 2024

    Missouri - Truck Stops #2

    Rijd je Missouri binnen? Vergeet dan niet je tank vol te gooien en te genieten van de gastvrijheid van de Show-Me State bij een van de vele truckstops! We hebben je al een aantal truckstops laten zien in onze eerste blog, maar nu is het tijd om het gordijn verder te openen.

    woensdag 28 augustus 2024

    Kässbohrer Trailer Pack DLC Werk in Uitvoering Update #2

    Kässbohrer komt naar Euro Truck Simulator 2, en vandaag zijn we blij om jullie een kleine update te geven over de voortgang van deze DLC. Als je de eerste blog over deze aankondiging nog niet hebt gelezen, kun je die hier bekijken.


    maandag 26 augustus 2024

    Arkansas - Verborgen Pareltjes + Nieuwe Ladingen om te Vervoeren

    Ga met ons mee op een reis om enkele van de verborgen pareltjes en nieuwe ladingen van Arkansas te ontdekken, onze aankomende kaartuitbreiding voor American Truck Simulator. In de blog van vandaag geven we je een voorproefje van enkele prachtige locaties in de Natural State, die niet zo gemakkelijk te vinden zullen zijn, evenals enkele gloednieuwe ladingen die je daar kunt vervoeren!

    woensdag 21 augustus 2024

    Arkansas - GROOT in Arkansas

    Special Transport komt naar Arkansas! Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan om deze kolossale ladingen te vervoeren op geselecteerde wegen door de Natural State? Laten we eens kijken op welke wegen je deze ladingen zult afleveren.

    dinsdag 20 augustus 2024

    Griekenland - Grensovergangen #2

    Papieren, alstublieft! In de blog van vandaag willen we je enkele nieuwe previews laten zien van de grensovergangen die je tegenkomt op je weg in en uit Griekenland, onze aankomende mapuitbreiding voor Euro Truck Simulator 2. Klaar om de grens over te steken? Laten we gaan!

    zaterdag 17 augustus 2024

    Arkansas - Gameplay Video

    Stap in de bestuurdersstoel en rijd met ons mee! Vandaag zijn we blij om je de eerste rit door onze aankomende Arkansas DLC voor American Truck Simulator aan te bieden. Tijdens deze rit gaan we van een truckstop in Springdale naar een houtzagerij in de buurt van Hot Springs. Klaar om te gaan rijden?

    vrijdag 16 augustus 2024

    Nordic Horizons: Rovaniemi

    Vandaag delen we met veel plezier onze eerste blogpost over een van de vele steden die in onze aankomende Nordic Horizons DLC voor Euro Truck Simulator 2 te vinden zullen zijn. Laten we de reis maken naar onze eerste bestemming in Noord-Finland!

    woensdag 14 augustus 2024

    Missouri: Joplin

    Vandaag gaan we naar Joplin en kijken we wat deze omgeving te bieden heeft voor chauffeurs die deze stad bezoeken in onze aankomende Missouri DLC voor American Truck Simulator. Laten we eens wat beter kijken, zullen we?

    dinsdag 13 augustus 2024

    Euro Truck Simulator 2 - 1.51 Update Open Beta

    Vandaag delen we met plezier dat de 1.51 Open Beta-branch voor Euro Truck Simulator 2 nu beschikbaar is om te proberen en te testen. Als je van plan bent deel te nemen aan deze Open Beta, vragen we je om ons te helpen door eventuele bugs die je tegenkomt in de juiste sectie(s) van onze officiële forums te rapporteren.

    maandag 12 augustus 2024

    Arkansas - Nieuwe & Herwerkte Industrieën

    Weer een nieuwe dag, weer een nieuwe blog over de aankomende Arkansas DLC voor American Truck Simulator! Maak je klaar om nieuwe en herwerkte industrieën te verkennen terwijl we dieper ingaan op de Natural State. Truckers die naar Arkansas leveren, zullen twee nieuwe soorten depots tegenkomen, evenals enkele herwerkte, dus laten we eens kijken.

    donderdag 8 augustus 2024

    American Truck Simulator: 1.51 Update Open Beta



    Vandaag zijn we blij om met jullie te delen dat de 1.51 Open Beta voor American Truck Simulator nu beschikbaar is om uit te proberen en te testen. Als je van plan bent om deel te nemen aan deze Open Beta, vragen we je om ons te helpen door eventuele bugs die je tegenkomt te melden in de daarvoor bestemde sectie(s) van onze officiële forums.

    maandag 5 augustus 2024

    SCS On The Road: Rondleiding TIRSAN SKS Kieper

    Vandaag zijn we verheugd om een nieuwe aflevering in onze SCS On The Road-serie uit te brengen. Sluit je bij ons aan in Istanbul, Turkije, waar we de speciale gelegenheid krijgen om een rondleiding te krijgen van een TIRSAN SKS Kieper, die is nagemaakt en opgenomen in ons TIRSAN Trailer Pack voor Euro Truck Simulator 2.

    TRUCKY - Zelfdiagnosetool: Config Health Checker

    De Config Health Checker is een ingebouwde tool die je configuratie voor je Trucky-installatie controleert.

    Het kan een goed startpunt zijn om enkele veelvoorkomende configuratieproblemen te diagnosticeren en zelf op te lossen.

    Om het te starten, ga je naar het ondersteuningsmenu in de bovenbalk, het ?-icoon en klik je op “Config Health Checker”.

    zaterdag 3 augustus 2024

    Update 1.51: Dynamisch laden en lossen van graanhoppers en chip trailers

    In de update 1.50 hebben we een dynamische laad- en losfunctie geïntroduceerd voor de aangepaste landbouwdepots van de Nebraska DLC met behulp van een graanhoppertrailer. Nu zijn we verheugd om aan te kondigen dat in de aankomende 1.51 update voor American Truck Simulator, we meer geanimeerde laadopties en depots zullen toevoegen waar spelers deze functie zullen tegenkomen!

    donderdag 1 augustus 2024

    Griekenland - Wegennet: Snelwegen & Knooppunten

    Laten we de weg op gaan en de snelwegen en binnenwegen van Griekenland verkennen! In deze blog zijn we verheugd om het ingewikkelde wegennet te tonen waar we aan hebben gewerkt voor de aankomende Griekenland kaartuitbreiding in Euro Truck Simulator 2.