TruckStop Radio

    woensdag 31 juli 2024

    ATS 1.51 Update: I-44 en meer in Oklahoma City

    "Well, we rolled up Interstate 44, like a rocket sled on rails..." ♫ Vandaag zijn we blij om nieuws te delen over de Oklahoma DLC voor American Truck Simulator, die een update zal ontvangen. Het ontbrekende deel van de I-44 is vaak aangevraagd door onze gemeenschap, dus we zijn blij dat we deze nieuwe inhoud kunnen toevoegen als onderdeel van de aankomende 1.51 update voor ATS.

    dinsdag 30 juli 2024

    Arkansas - Little Rock

    Welkom in Little Rock! In de blog van vandaag nemen we je mee op een rondleiding door onze versie van de hoofdstad van de Natural State in American Truck Simulator. Maak je riemen vast en laten we deze parel verkennen, waar je doorheen zult kunnen rijden in de aankomende Arkansas kaartuitbreiding.

    maandag 29 juli 2024

    ATS Missouri: Kirksville

    Kirksville heet je welkom! Dit charmante kleine stadje in het noorden van Missouri biedt bezoekers een gastvrije stop met een mix van historische architectuur, een charismatische hoofdstraat en de omliggende natuurlijke schoonheid. Vandaag delen we graag meer over dit gebied, dat ons team heeft nagebouwd in onze aankomende Missouri DLC voor American Truck Simulator.

    zaterdag 27 juli 2024

    1.51 Update: Nieuw Titel Scherm

    Met de aankomende 1.51 update voor zowel Euro Truck Simulator 2 als American Truck Simulator, is een van de eerste en meest opvallende veranderingen die spelers zullen tegenkomen een complete herontwerp van het titel scherm.


    Terwijl we in lijn blijven met onze recente herwerking van de gebruikersinterface, wilden we een ontwerp dat gemakkelijk te navigeren en te begrijpen is voor alle spelers. Een van de belangrijkste verschillen die je zult opmerken aan het nieuwe titel scherm is de focus op een truck in het midden van het scherm.


    Aan de linkerkant vind je het menu dat gemakkelijke toegang biedt tot de belangrijkste functies van het spel, zoals Opties, je Profielbeheer, of andere submenu's zoals de DLC Browser of Mod Manager die nu onder het 'Extra's' deel van het menu staan. Je zult ook de huidige versie van het spel linksonder in de hoek zien. Als er een update beschikbaar is voor het spel, verschijnt er tekst boven de versie van het spel om je hiervan op de hoogte te stellen.


    Aan de rechterkant van het menu vind je een widget met je momenteel geselecteerde profiel en het huidige trucker niveau. Door over deze widget te zweven, kun je snel je profielstatistieken bekijken. In sommige gevallen kunnen er extra widgets verschijnen aan de rechterkant, bijvoorbeeld als je huidige profiel niet verbonden is met World of Trucks of als je een 'Open Beta' versie van het spel gebruikt.

    Rechtsonder vind je onze carrousel van kleine banners, die spelers snelle en gemakkelijke toegang geeft tot het laatste nieuws van onze officiële blog en grafische presentaties van onze nieuwste releases.


    Functioneel hebben we de navigatie ook comfortabeler gemaakt met een gamepad of een stuurwiel, waardoor je minder tijd nodig hebt om naar een toetsenbord te grijpen vanaf het moment dat je ETS2 of ATS start. Dit ontwerp geeft ons ook de ruimte om aanpassingen en veranderingen door te voeren waar nodig, evenals toevoegingen in de toekomst.

    We hopen dat je geniet van deze nieuwe look en de herziening van het titel scherm in de aankomende 1.51 update. Houd onze social media kanalen (X, Instagram, Facebook) in de gaten voor meer nieuws over andere veranderingen en toevoegingen in deze update. Tot dan, blijf trucken!

    vrijdag 26 juli 2024

    Arkansas - Op Maat Gemaakte Depots

    Op maat gemaakte depots maakten hun debuut in American Truck Simulator in de Kansas-kaartuitbreiding en verschenen ook in de Nebraska DLC. Vandaag willen we je een voorproefje geven van de op maat gemaakte depots die onze kaartontwerpers hebben gemaakt voor de Arkansas DLC. Laten we eens kijken!

    donderdag 25 juli 2024

    Afsluiting van de evenementen Cruising Nebraska & Trade Connections Switzerland

    De afgelopen maanden hebben truckers van over de hele wereld deelgenomen aan onze World of Trucks-evenementen voor Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator: Cruising Nebraska & Trade Connections Switzerland. Door zowel onze nieuwste kaartuitbreiding als het herwerkte land Zwitserland te laten zien, heeft onze #BestCommunityEver hard gewerkt om beide evenementen met succes af te ronden voor de einddatum.

    woensdag 24 juli 2024

    1.51 Update: Texas Vegetatie-update

    We hebben het eerste nieuws voor onze #BestCommunityEver van de aankomende 1.51 update! Naar aanleiding van jullie feedback hebben we besloten om de vegetatie in onze Texas-kaartuitbreiding bij te werken om de werkelijkheid beter weer te geven. Dus laten we eens kijken wat er zal veranderen in de 1.51 update voor American Truck Simulator!

    maandag 22 juli 2024

    ETS2: Schmitz Cargobull Trailer Pack

    Vandaag willen we wat zeer spannend nieuws delen met onze #BestCommunityEver. We hebben een samenwerking met Schmitz Cargobull om hun bekende trailers naar Euro Truck Simulator 2 te brengen! De Schmitz Cargobull Trailer Pack DLC is nu beschikbaar op Steam.

    vrijdag 19 juli 2024

    Griekenland - Trikala

    Γειά σας! Vandaag zijn we blij om een nieuwe post te delen over onze aankomende Griekenland DLC voor Euro Truck Simulator 2. Deze blog richt zich op de stad Trikala (Τρίκαλα) en wat je kunt verwachten te zien tijdens je toekomstige reizen naar dit gebied. Klaar om een kijkje te nemen? πάμε!

    donderdag 18 juli 2024

    Nordic Horizons: Bouwen aan Natuur & Bergen met Pavel

    Een andere blog waar we je een kijkje achter de schermen geven van ons werk is hier! Deze keer zijn we enthousiast om je kennis te laten maken met onze getalenteerde kaartontwerper Pavel. Hij werkt momenteel aan de natuur en bergen voor de Nordic Horizons kaartuitbreiding. Laten we meer leren over zijn creatieve proces!

    Pavel - Kaartontwerper

    woensdag 17 juli 2024

    SCS Onderweg: Volledig Elektrische Scania 45 R Rondtoer & Testrit

    Vandaag zijn we enthousiast om een nieuwe aflevering van onze SCS On The Road-serie uit te brengen. Deze keer kregen we de speciale kans om een van Scania's volledig elektrische trucks van dichtbij te bekijken in het Scania Demo Centre, gelegen in Södertälje, Zweden.

    dinsdag 16 juli 2024

    Herziening Duitsland: Magdeburg en Osnabrück

    We hebben een nieuwe update van het Duitsland Rework-project voor onze #BestCommunityEver! Vandaag willen we je laten zien hoe we de steden Osnabrück en Magdeburg volledig hebben vernieuwd voor deze komende rework-fase in Euro Truck Simulator 2, dus laten we erin duiken.

    vrijdag 12 juli 2024

    Kässbohrer Trailer Pack Werk In Uitvoering Update

    Vandaag brengen we onze #BestCommunityEver opwindend nieuws! De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de voorbereiding van een nieuwe trailer pack voor Euro Truck Simulator 2, en nu lijkt het een goed moment om te onthullen dat Kässbohrer-trailers naar onze game komen!

    donderdag 11 juli 2024

    Arkansas - Kunst van Arkansas

    In deze blog bieden we onze #BestCommunityEver opnieuw een kijkje in onze aankomende Arkansas map-uitbreiding voor American Truck Simulator. Deze keer willen we je enkele prachtige kunstwerken van de Natural State laten zien die je tijdens je leveringen zult tegenkomen, zoals enkele mooie muurschilderingen en straatkunst die geïnspireerd zijn op hun echte tegenhangers.

    woensdag 10 juli 2024

    Herziening Californië: Santa Maria & Oxnard

    Vandaag zijn we enthousiast om onze eerste blog over Fase 4 van het Herzieningsproject Californië met jullie te delen. Ons team werkt hard aan het volgende gebied van dit uitgebreide project, dat zich richt op het vernieuwen van een van de basisgebieden in American Truck Simulator. Zonder verder oponthoud, willen we graag wat van de voortgang delen die we hebben gemaakt met de steden Santa Maria en Oxnard, Californië!


    Net als de meeste eerder voltooide gebieden, zullen ook deze steden een complete herwerking ondergaan. Dit betekent dat we het oude verwijderen en het nieuwe helemaal opnieuw creëren! Hierdoor kunnen we zoveel mogelijk details, wegennetwerken en meer in deze gebieden brengen. Momenteel is deze fase van het project gepland voor de 1.52 update van American Truck Simulator. Hoewel dit nog een tijdje duurt, wilden we jullie graag laten zien waar we mee bezig zijn.

    Santa Maria


    Gelegen langs de beroemde US-101, ook wel bekend als de 'Pacific Coast Highway', staat Santa Maria bekend om zijn rijke geschiedenis en schilderachtige landschappen. Gesticht in 1874, is het erfgoed van de stad duidelijk zichtbaar in zijn historische gebouwen en musea, die de vroege Spaanse en Indiaanse wortels weerspiegelen.


    Chauffeurs die naar Santa Maria leveren, zullen zelf de schoonheid van het gebied kunnen zien terwijl ze door de stad rijden op California State Route 135 (CA-135). Hier kun je langs bezienswaardigheden rijden zoals het stadhuis van Santa Maria, de openbare bibliotheek van Santa Maria en het Santa Maria Town Center (een overdekt winkelcentrum).


    Landbouw is ook een hoeksteen van de lokale economie en speelt een prominente rol in het gebied. Chauffeurs die naar en van Santa Maria leveren, zullen zeker veel leveringscontracten vinden in het landbouwgebied, inclusief een nieuw type boerderijdepot.


    Als je net een lange rit vanuit het Midwesten of verder hebt gemaakt, zorg dan dat je een rustpauze neemt en tankt bij het Valley Pacific Traffic Centre vlakbij de US-101. Dit zal zeker een populaire stop zijn voor alle reizigers.

    Oxnard


    Bekend om zijn ongerepte kustlijnen, rijke landbouwgeschiedenis en als de Aardbeienhoofdstad van Californië, is Oxnard een kuststad die je niet mag missen! Vanuit het noorden kun je reizen op de US-101 en gebruik maken van de CA-126 kruising. Langs deze route vind je lokale bedrijven en winkels, en groene ruimtes zoals het Camino Real Park.


    Chauffeurs kunnen ook reizen op de langste staatsroute in Californië, de CA-1, die je naar de kust van Malibu brengt. Langs deze route vind je kantoren, magazijnen en verschillende industriële gebieden. Op zoek naar werk? Oxnard zal een grote papierfabriek depot bevatten, die je kunt vinden nabij de Freightliner Truck Dealer in het spel.


    Een opvallend kenmerk in Oxnard dat moeilijk te missen zal zijn, is de Topa Financial Plaza, een 14 verdiepingen hoog, 160.347 vierkante voet kantoorgebouw dat is gebouwd met reflecterend blauw metalen glas. Dit geeft het een spiegelachtige afwerking tegen de blauwe luchten van de westkust, die zichtbaar is waar je ook bent in de stad.


    We hopen dat je genoten hebt van deze preview van wat er gaat komen in Fase 4 van ons California Rework Project. We kijken ernaar uit om meer steden, industrieën en meer te benadrukken. Vind je wat je ziet? Deel je opmerkingen dan met ons, ons herwerkingsteam hoort ze graag! Tot de volgende keer, blijf trucken!

    dinsdag 9 juli 2024

    Missouri - Rolla

    Welkom in Rolla, Missouri, een bruisende stad waar geschiedenis, innovatie en natuurlijke schoonheid samenkomen. Vandaag zijn we blij om meer over dit gebied met jullie te delen, een plek die chauffeurs kunnen bezoeken tijdens hun reis in onze aankomende Missouri DLC voor American Truck Simulator.

    donderdag 4 juli 2024

    Griekenland - Grensovergangen

    Maak je documenten klaar; de grenscontrole is hier! In de blog van vandaag willen we je enkele grensovergangen laten zien die je tegenkomt op je weg van en naar Griekenland, de aankomende mapuitbreiding voor Euro Truck Simulator 2.

    woensdag 3 juli 2024

    Herziening Duitsland: Kassel

    Vandaag zijn we blij om enkele nieuwe afbeeldingen en informatie te delen van ons lopende Duitsland rework-project voor Euro Truck Simulator 2; specifiek uit de stad Kassel. Net als de eerder uitgelichte gebieden in deze rework is deze stad volledig vanaf nul opnieuw opgebouwd! Laten we eens dichterbij kijken, zullen we?

    dinsdag 2 juli 2024

    ETS2: Uitgave Scania S BEV

    We zijn verheugd aan te kondigen dat Scania Trucks zich aansluit bij onze elektrische line-up in Euro Truck Simulator 2 met de Scania 40 S en 45 S Battery Electric Vehicle, die nu beschikbaar zijn om te rijden via de Quick Jobs-sectie in het spel. Klaar voor wat nieuwe energie? Laten we eens kijken naar deze nieuwe toevoeging!

    maandag 1 juli 2024

    Onder de Motorkap: Update voor de International LT & LoneStar

    Met de 1.50-update voor American Truck Simulator hebben we de International LT en International LoneStar bijgewerkt. Nu, enkele weken later, brengen we je een interview met Andi, onze 3D Grafisch Ontwerper, die de hoofdverantwoordelijke was voor deze prachtige redesign!